MEAH’ta 10’uncu uzman hekim Dr. Çakmak oldu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği’nde uzmanlık eğitimi alan Dr. Mehmet Turan Çakmak, uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Acil Tıp Kliniğinin 10’uncu uzmanı oldu. Aynı zamanda, hastanenin 150’inci araştırma görevlisi...

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği’nde uzmanlık eğitimi alan Dr. Mehmet Turan Çakmak, uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Acil Tıp Kliniğinin 10’uncu uzmanı oldu. Aynı zamanda, hastanenin 150’inci araştırma görevlisi hekimi olarak, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesine önemli bir katkı sağladı.

Sınav, Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yalçın Gölcük başkanlığında gerçekleştirildi. Jüri üyeleri arasında Prof. Dr. Ethem Acar, Prof. Dr. Birdal Yıldırım, Doç. Dr. Kıvanç Karaman ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Demir yer aldı. Sınav komisyonu, Dr. Çakmak’ın bilgi birikimi ve uzmanlık alanındaki yetkinliğini takdir etti.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dr. Mehmet Turan Çakmak’ı uzmanlık yolculuğunu başarıyla tamamlamasından ötürü tebrik ederken, mesleki hayatında da başarılarının devamını diledi.

Sağlık Haberleri

Sahada çalışan personele ’Anne Sütü Eğitimi’ verildi
Başkan Özel, “hasta nakil ambulansı” için biriken parayı açıkladı
Çanakkale’de ambulans helikopter göreve başladı
Anne sütünün önemini anlattılar
Antalya’da sağlık sorunlarına etkin çözüm
Terapi eğitimi verilen sokak köpekleri, hastalara ümit oluyor
Tunceli’ye atanan 6 uzman ve 45 pratisyen hekim göreve başladı
Çocukların şiddete şahit olması nesiller arası travmaya sebep oluyor
Doktor Şimşek: “Emziren annelerde meme ve yumurtalık kanseri riskinde de azalma gözlemleniyor”
Canlı duvarlara, çocuk hasta ve yakınlarından yoğun ilgi