MDOB, yeni sanat sezonuna açılış konseriyle başladı

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 2024-2025 sanat sezonuna açılış konseriyle başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile ’Sezon Açılış Gösterisi’ne katıldı.MDOB, 2024-2025 sezonuna görkemli bir açılış ile...

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 2024-2025 sanat sezonuna açılış konseriyle başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile ’Sezon Açılış Gösterisi’ne katıldı.
MDOB, 2024-2025 sezonuna görkemli bir açılış ile başladı. Orkestra Şefliğini Tulio Gagliardo Varas’ın yaptığı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gösteri, Mersinli sanatseverlerin beğenisini topladı. Gösteride MDOB Orkestrası, koro ve bale sanatçıları sahne aldı.
Başkanı Seçer’in eşi Meral Seçer ile katıldığı MDOB’un Sezon Açılış Gösterisi kapsamında, 2024-2025 sezonu boyunca sahnelenecek Carmen Operası’ndan Tarantalla’ya, Romeo ve Juliet Operası’ndan Muhteşem Gatsby Balesi’ne, Evita Müzikali’nden Maskeli Balo ile Tosca Operası’na kadar pek çok eser izleyenlerden alkış aldı. Gösteri kapsamında gecede 21 eserden kesitler sahnelendi.

Kültür Haberleri

İnternetten satılmaya çalışılan tarihi eserler orijinal çıktı
Köylerde açık hava sinema günleri
Tralleis Antik Kenti ziyarete açılmak için gün sayıyor
Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda yapımcı Vahdet Erdoğan’a ‘Sürdürülebilir Başarı’ ödülü
"Hazır halılar, dokuma halı dönemini sonlandırdı"
Alanya’da camilere turistlerin yoğun ilgisi
Tyana Antik Kenti’nden elde edilen eserler döneme ışık tutuyor
İş Sanat’ın yeni sezon etkinlik programı açıklandı
Altın Portakal Sinema Çalıştayı’nda Tolga Karaçelik ve Ümit Ünal’la bağımsız sinema paneli
Tarihi bina kent müzesi olacak