Manavgat’ta motosikletten düşen adam ağır yaralandı

Manavgat’ta motosikleti ile seyir halinde olan 60 yaşındaki adam, bir anda dengesini kaybederek yüzüstü asfalt zemine düştü. Kazada ağır yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, düşüş anları çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye sa...

Manavgat’ta motosikleti ile seyir halinde olan 60 yaşındaki adam, bir anda dengesini kaybederek yüzüstü asfalt zemine düştü. Kazada ağır yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, düşüş anları çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, akşam sıralarında Manavgat’ın Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazar alışverişini yaptıktan sonra 07 AZT 138 plakalı motosikleti ile evine dönmek isteyen İbrahim T. (60), sokakta seyir halindeyken bir anlık duraksamanın ardından devrildi. Sürücü yüzüstü asfalt zemine düşerek başını ve yüzünü çarptı. Kaza sonrası hareketsiz kalan sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar koşarken, zarar verme ihtimali nedeniyle müdahale etmekten kaçındı. İhbar üzerine olay yerine ulaşan 112 sağlık ekibi, İbrahim T.’yi ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırırken, yaralının durumu ağır olması nedeniyle Antalya’ya sevk edildi.
Sürücü kaskı olmasına rağmen takmadı
Öte yandan, motosikletin arkasındaki çantada bulunan kaskın, sürücü tarafından takılmadığı dikkat çekti. Olay, kask takmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kaza anı ise çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Asayiş Haberleri

Manisa’da ’Narko alan uygulaması’: 2 gözaltı
(Düzeltme) Şehrin göbeğinde attığı drift pahalıya patladı
Şehrin göbeğinde attığı drift pahalıya patladı
Sivas’ta çapa motoru şarampole yuvarlandı: 1 ölü 1 yaralı
Aracını yakmaya çalışıp kendini vurdu
Samanlıkta çıkan yangında 250 balya saman kül oldu
Esenyurt’ta polis ekiplerinden 20 noktada ‘Şok’ uygulama
Kalp krizi geçiren sürücü ağaca çarparak durabildi
Camiden çıkan yaşlı adam tırın altında kalarak hayatını kaybetti
Ormanlık alanda korkutan yangın