Maltepe’de işgallere yönelik denetim hız kesmiyor

Maltepe zabıtasının işgallere yönelik denetimleri hız kesmeden devam ediyor. Daha önce de denetimlerde bulunan ve işletmelere işlem yapan zabıta ekipleri, şimdi ilçenin gözbebeği noktalarından Beşçeşmeler’de esnaf işgallerine ve Zümrütevler...

Maltepe zabıtasının işgallere yönelik denetimleri hız kesmeden devam ediyor. Daha önce de denetimlerde bulunan ve işletmelere işlem yapan zabıta ekipleri, şimdi ilçenin gözbebeği noktalarından Beşçeşmeler’de esnaf işgallerine ve Zümrütevler’de galericilerin işgallerine müdahale etti.
Maltepe Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü ilçedeki işgallere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Fındıklı, Zümrütevler gibi ilçenin kalabalık mahalleleri başta olmak üzere merkez mahallelerinde de denetim gerçekleştiren ekipler, şimdi de ilçenin gözbebeği noktalarından olan Beşçeşmeler’de denetim gerçekleştirdi. Bölgede yer alan kafelerin oluşturduğu işgalleri sabahın erken saatlerinde yer yer kepçe de kullanarak kaldıran ekiplere işletmelere de uyarı yaptı.

Kaldırımdaki araçlar kaldırıldı
Gün boyu devam eden denetimlerde ikinci durak ise Zümrütevler Mahallesi’ndeki galericiler oldu. Galericiler yol açtığı kaldırım işgallerine de polis eşliğinde müdahale eden ekipler, gerekli gördüğü işletmeleri de mühürledi.

Maltepe’de işgallere yönelik denetim hız kesmiyorMaltepe’de işgallere yönelik denetim hız kesmiyor

Türkiye Haberleri

Erzincan Ceza İnfaz Kurumu’nda "Muhammed Nayir Camii ve Ayşe Aktaş Kur’an Kursu açıldı
Bakan Tunç: "Suçların önlenmesine yönelik yeni düzenlemeler yapacağız"
Başkan Akın: "Büyükşehir ekipleri kaza bölgesinde"
Nilüfer Belediyesi dış denetimden başarıyla geçti
Osmangazi’de İsmet Paşa Parkı hizmete açıldı
Başkan Acar: “En önemli yol göstericimiz sizlersiniz”
Bozdoğan’da muhtarlara hizmet binası tahsis edilecek
Etlerin çürüyüp koktuğu kasap dükkanını Efeler Belediyesi temizledi
Gebze Kitap Fuarı kapılarını açtı
Mersin’de Sosyal Politikalar Çalıştayı düzenlendi