Malazgirt’te bayramlaşma töreni

Muş’un Malazgirt ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı içinde bulunan Millet Bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Kaymakam Göksu Bayram; birlik,...

Muş’un Malazgirt ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı içinde bulunan Millet Bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Kaymakam Göksu Bayram; birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Konuşmasında Malazgirt halkının Kurban Bayramı’nı kutlayan Kaymakam Bayram, "Hepimizi kaynaştıran, bütünleştiren, birlik ve beraberliğimizin en güzel ifadesi olan bayramlar; toplumsal huzurumuzun, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmaktadır. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diler, tüm İslam aleminin ve özellikle değerli Malazgirtli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlarım" dedi.
Milli Parkta düzenlenen bayramlaşma törenine Kaymakam Göksu Bayram, Konakkuran Beldesi Belediye Başkanı Remzi Çetin, Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, İl Meclis Üyesi Sait Yıldırım, STK’lar, siyasi parti başkanları, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.
Daha sonra Kaymakam Göksu Bayram, bayramlaşma törenine gelen misafirler ile hatıra resmi çektirdiler.

Kültür Haberleri

Altın Portakal’da prömiyeri yapılan “Mukadderat” dakikalarca alkışlandı
Vezirköprü’de Faruk Dilaver Söyleşisi
’Altın Eller’ Ömer Özkan ve Özlenen Özkan, nakil hastaları ve kendilerinin anlatıldığı belgeseli izledi
Muğla’dan Menteşe’ye Fotoğraf Sergisi açıldı
Başkan Demirci’den ceviz festivaline davet
Hititlere ait 212 eser Güney Kore’de görücüye çıktı
MTO’dan Sedir Adası kazılarına destek
Tarsus’ta ’Slow Food Yeryüzü Pazarı’ yeni sezona ’merhaba’ dedi
Ünye’de Tarihi Meydan Hamamı’nda çalışmalar başladı
Yeşilay’ın sergisinde Manisa’dan da fotoğraf yer aldı