Malatyalı siyasetçiler tarafından göz ardı edildi

MALATYA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Prof. Hasan Tunç, seçim çalışmaları kapsamında bugün esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ SEÇİM GEZİSİ

- MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF.DR. HASAN TUNÇ.

- "12 HAZİRAN'DA DUA VE DESTEK BEKLİYORUZ"

Milletvekili adayı Yaşar Özer'le birlikte Akpınar semtinde gezilerine başlayan Prof.Dr. Hasan Tunç girdiği her dükkanda esnafın sevgisiyle karşılandı.

Nasuhi Caddesi'ndeki esnafları da gezen MHP Milletvekili adayları daha sonra Çelikhanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Abdurrahman Gündoğar, 12 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını temennisinde bulunarak MHP'li adaylara başarılar diledi.

Ziyarette söz alan MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Tunç, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Malatyalıların hizmetinde olma arzusu ile yola çıktıklarını söyledi.

MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Hasan Tunç ve Yaşar Özer daha sonra Doğanşehirliler derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Dilaver Gür, kendilerinin dernek olarak hiçbir siyasi partinin ne önünde ne arkasında olduklarını ancak hepsinin yanında olduklarını söyledi. Siyasilere büyük görev düştüğünü belirten Gür, derneklerin sadece seçim zamanında hatırlanmamasını ve her zaman Malatya'nın sorunlarının çözümü noktasında ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

MHP Milletvekili adayı Prof. Dr. Hasan Tunç ise yaptığı konuşmada Malatya'da gerek sivil toplum örgütleri, gerekse de vatandaşlarla yaptıkları görüşmelerde Malatyalının siyasetçiler tarafından göz ardı edildiğini gördüklerini belirterek şunları söyledi:

"Burada sizin yanınızda söz veriyoruz biz böyle bir davranış modeline girmeyeceğiz. Geldiğimiz yeri de biliriz bulunduğumuz yeri de çok iyi biliriz. Sizlerin dua ve destekleri ile o vekaleti alırsak sizinle omuz omuza her sorununuzda yanınızda olacağınıza söz veriyoruz.Milliyetçi hareket ortaya koyduğu seçim beyannamesindeki projelerle önce Malatya'nın sonra tüm Türkiye'nin yoksulluğuna çaresizliğine her yönüyle son verecek bir siyasi parti olduğunu da bu vesileyle ifade etmekten gurur duyuyorum."
 

Yerel Seçim 2014 Haberleri