Malatya'da iftar davetleri

Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, iftarını esnafla birlikte sokak sofrasında açtı.

VALİ SARAN İFTARINI ESNAFLA BİRLİKTE AÇTI
- VALİ ULVİ SARAN:
- "EN LEZZETLİ, EN GÜZEL İFTAR"

MALATYA - Vali Ulvi Saran, iftarını esnafla birlikte sokak sofrasında açtı.
Sıtmapınarı’nda esnaflık yapan Osman Murat, Mustafa Murat, Turan İçin ve Çiğköfteci Abuzer Usta tarafından hazırlanan sokak iftarına; Vali Ulvi Saran, MESOB Başkanı Şevket Keskin ile birlikte oda başkanları da katıldı.
Yoldan geçerken esnafa konuk olan Vali Saran, burada oda başkanları ve esnafla sohbet ederek, iftar saatini bekledi. Saran, "Esnafımızla birlikte sokak kenarında hazırlanan bir iftar sofrasındayız. Oldukça güzel, hünerli ellerle yapılan en lezzetli, en güzel iftar. Esnafımıza bu samimi ve içten misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
"Valinin sokak ortasında çat kapı iftara gelmesi bizi son derece memnun etmiştir" diyen Şevket Keskin, "Valimizle bundan sonra da başka sokaklardaki esnafımızla iftar açmak istiyoruz. Böyle bir organizasyonu yapan Sıtmapınarı esnafımıza teşekkür ediyorum. Esnafımızın sofrasına herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Saran, iftar sonrasında esnafla bir süre oturarak sohbet edip, esnafın ikram etiği çaydan da içti.

MTSO İFTAR YEMEĞİ VERDİ

MALATYA - Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) iftar yemeği verdi.
Meclis toplantısından sonra Yeşil Elma Restoran'da verilen iftar yemeğine; AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Cemal Akın, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’ün yanı sıra TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, TSO Meclis Başkanı Sami Payza, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek ve oda başkanları ile TSO üyeleri katıldı.
İftar sonrası bir konuşma yapan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Davetimize icabet edip geldiğiniz için bizleri onurlandırdınız. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak meclis toplantılarımızı her ayın son cuması yapıyoruz. Bu ayın son cuması da bugüne denk geldi. Bu vesileyle siz değerli dostlarla iftar yemeğinde bir araya geldik. İnşallah Malatya'nın birlik ve beraberliğine katkı sunarız" dedi.

Ramazan 2015 Haberleri