Malatya değişti, modernleşti, kalkındı

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başan adayı Çakır, vatandaşlarla bir araya geldi

MALATYA (AA) - Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çilesiz Mahallesi'ndeki toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, büyükşehirle birlikte Malatya'nın imkanlarının daha da artacağını belirtti.

AK Parti'nin çok güzel değişim ve dönüşümler gerçekleştirdiğine dikkat çeken Şahin, "Normalleşme, demokratikleşme ve sivilleşme noktasında ciddi adımlar attık" ifadesini kullandı.

Çakır da 5 yıllık süreçte Malatya'nın her noktasında yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, bir çok şeyi değiştirdiklerini kaydetti.

Çakır, "Malatya değişti, modernleşti, kalkındı ama hedefimiz büyükşehirle birlikte daha büyük projeleri ortaya koymak. Malatya'da yeni bulvarlar açmak istiyoruz. Bu dönemdeki projelerimizle Malatyamızı gelişmiş altyapılarla donatırken, şehrimizi daha modern bir yapıya kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.

- "Mevzu AK Parti olunca, mevzu milletin iradesi olunca hepsi de bir araya geliyor"

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci de istikameti aynı olmayanların söz konusu AK Parti olunca bir araya geldiğini belirterek, "CHP'si, BDP'si, MHP'si bir araya geliyor. Olmadı paralelciler bir araya geliyor. Bunlar aynı istikamete bakmazlar ama mevzu AK Parti olunca, mevzu milletin iradesi olunca hepsi de bir araya geliyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında bir araya geliyorlar. Milletin karşısında bir araya geliyorlar. Bunlar bu meydanlara gelsinler. Sizleri görsünler. Ondan sonra da hizaya girsinler" ifadelerini kullandı.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat da önemli hizmetleri gerçekleştirmek üzere yola çıktıklarını kaydetti.

Yerel Seçim 2014 Haberleri