Mahmut Levent Adaylık Başvurusunu Yaptı

Malatya Kültür ve Turizm şube Müdürlüğü görevinden istifa eden Mahmut Levent AK Parti'den Adaylık Başvurusunu Yaptı

Malatya Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü görevinden istifa ederek, Adalet ve Kalkınma Partisi Hekimhan İlçe Başkanlığı'na; Hekimhan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvurusunu yapan Mahmut Levent muhabirimize yaptığı açıklamasında ise şu şekilde konuştu: "30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanı Adayı olabilmek için: Görüşleri çok değerli olan birbirinden değerli dostlarımla gerekli istişareleri yaptıktan sonra, ilçeme daha fazla ve daha etkin hizmet edebileceğimi düşündüğümden, bugün itibariyle 32 yıllık memuriyet hayatımdan, dolayısıyla 20 yıldır yürüttüğüm Malatya Kültür ve Turizm şube Müdürlüğü görevimden istifa ederek, Adalet Ve Kalkınma Partisi'nden Hekimhan Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı başvurumu resmen yapmış bulunuyorum.

 

Henüz fikir aşamasındayken bile bu ulvi ve heyecanlı yolda benimle yürüyen, beni her daim destekleyerek hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm candan dostlarıma; gönülden teşekkür ederim.

Başvurumuzu yaptık, hayırlı olsun. Karar partimizin, teşkilatımızın yüksek iradesinindir.
Bu hizmet yarışının sonucunda ilçemizin kazanacağına olan inancımla, diğer aday adayı olacak arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum.

Cenab-ı Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Dua ve desteklerinizi eksik etmeyiniz. İnşallah Hekimhan’ımızın ve bizlerin hakkında Allah'ım hayırlısını versin."dedi.

CAHİD ÇAVDAR

Yerel Seçim 2014 Haberleri