Mağaza indirimi izdihama neden oldu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde ev eşyası satan mağaza, özel kampanya düzenleyince izdiham yaşandı. Sabah erken saatlerde içeri girmek isteyen kalabalık görevliler tarafından zor kontrol edildi.Durak Mahallesi Emirler caddesi üzerindeki...

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde ev eşyası satan mağaza, özel kampanya düzenleyince izdiham yaşandı. Sabah erken saatlerde içeri girmek isteyen kalabalık görevliler tarafından zor kontrol edildi.
Durak Mahallesi Emirler caddesi üzerindeki işyerinde indirimi duyanlar, sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde toplandı. Belirlenen saatte müşteriler için açılan kapılara hücum yaşanınca, mazağa yetkilileri durumu kontrol altına almaya çalıştı. İçeri girişlerde kontrolü sağlamaya çalışan görevliler, vatandaşları onarlı gruplar halinde aldı. İçeri alımlarda adeta izdihamlar yaşandı.
Mağaza yetkilileri, “Sabah saatleri olmasına rağmen bu yoğun ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çok yoğun bir ilgi ve talep vardı, biz yetişemedik. Büyük bir izdiham yaşandı” dedi.

Ekonomi Haberleri

Yenilenen Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu
Muş’ta elma hasadından 25 milyon lira gelir bekleniyor
Manisa’da yaş üzüm 60 TL’yi gördü
Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifinin görüşüleceği TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başladı.
Sağlam: “Ülkemizde kadın üreticilerimize 21 yılda 15 milyar TL destek verildi”
Renault 5 E-Tech %100 Elektrikli test sürüşleri Nice’te gerçekleşiyor
Türkiye’nin en lezzetli patatesleri bu topraklarda yetişiyor
İş Bankası’ndan “Dünya Çiftçi Kadınlar Günü”nde ilham veren hikayeler
DFU’dan Dünya Ekmek Günü’ne özel çağrı: Dondurulmuş ekmekle israfı önleyin
Eğitim ve sanayi güçlerini birleştirdi