Maceracı Yüzgeçler fuarda çocuklara unutulmaz bir gösteri sundu

Çocukların severek takip ettiği Maceracı Yüzgeçler, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne aldı. Gösteride Maceracı Yüzgeçler, çocuklara keyifli anlar yaşatırken önemli toplumsal mesajlar da verdi.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ul...

Çocukların severek takip ettiği Maceracı Yüzgeçler, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne aldı. Gösteride Maceracı Yüzgeçler, çocuklara keyifli anlar yaşatırken önemli toplumsal mesajlar da verdi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda 2 hafta geride kalırken, fuara ilgi ve heyecan hala ilk günkü gibi devam ediyor. 7’den 70’e tüm yaş gruplarına yönelik etkinliklerin düzenlendiği fuarda çocukların heyecanla beklediği “Maceracı Yüzgeçler” sahne aldı. KAFUM’da gerçekleştirilen gösteride, çocukların sevgilisi haline gelen Maceracı Yüzgeçler miniklere keyifli anlar yaşattı. Maceracı Yüzgeçler’in gösterisi, sadece eğlenceyle sınırlı kalmadı, aynı zamanda çocuklara önemli toplumsal mesajlar da verdi. Çevreyi koruma, arkadaşlık, yardımlaşma gibi konulara değinen şarkılar, çocukların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağladı. Gösteri boyunca kahkahalar ve alkışlarla dolu anlar yaşanırken, çocukların yanı sıra ebeveynler de eğlenceli bir gün geçirdi.
Çocukların doyasıya eğlendiği gösteri, ebeveynlerin de beğenisini kazandı. Anne babalar, düzenlenen etkinliğin çocukların kişisel gelişimi ve sosyalleşmesi için çok faydalı olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Kültür Haberleri

Fotoğraf tutkunları 160 yıldır aynı tohumdan üretilen ’Çukurören biberi’ni görüntülemek için Bilecik’e geldi
Özel bireyler Darısekisi Örnek Köyünü gezdi
Yönetmen Aksu: “Muğla’ya bir Akdeniz Film Festivali çok yakışır”
Yeşilçam Festivali’nde nostalji rüzgarı esti
Antalya’daki 600 yıllık Sarıhacılar Camii yıllara meydan okuyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk fabrikalarından 100 yaşındaki Azmi Milli hala çalışıyor
Yeni sanat sezonu "Gala Konser" ile başladı
Başkan Seçer, Silifke’de ’Bağ Bozumu Şenliği’ne katıldı
SANKO Sanat Galerisinde Karma Sergi
Manavgat Kitap Günleri’ne yoğun ilgi