Lavanta bahçesinde çello resitali

Çellist Emir Asil, Gedelme Yaylası’ndaki Kemer Belediyesi’ne ait lavanta bahçesinde lavanta tanıtım etkinlikleri kapsamında çello çaldı.Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde başlatılan ve ekimi yapılan “Mor turizm” olarak...

Çellist Emir Asil, Gedelme Yaylası’ndaki Kemer Belediyesi’ne ait lavanta bahçesinde lavanta tanıtım etkinlikleri kapsamında çello çaldı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde başlatılan ve ekimi yapılan “Mor turizm” olarak da bilinen lavanta bahçesi büyük beğeni toplamaya devam ediyor.
Kemer Belediyesi’ne ait 2 bin 650 metrekarelik alandaki lavanta bahçesinin tanıtım etkinlikleri kapsamında Çellist Emir Asil, mor renkler içinde seslendirdiği eserlerle renkli görüntüler oluşturdu.
Kemer’de turizmi çeşitlendirmek amacıyla oluşturulan lavanta bahçesinde salıncak, oturma alanları, dilek ağacı, eşek maketi, fotoğraf çekim çerçeveleri ve tahterevalli yer alıyor.
Öte yandan Kemer Belediyesi, lavanta tanıtım etkinlikleri kapsamında vatandaşlara geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz geziler düzenlemişti. Lavanta bahçesine giden vatandaşlar ayrıca Gedelme Kalesi, Gedelme Mağarası ve 2 bin yıllık çınar ağacını da ziyaret etme fırsatı buldular.

Kültür Haberleri

‘Hansel ve Gratel’ çocuklarla buluştu
Uğur Işılak, Babafest’te unutulmaz bir gece yaşattı
Bursa’da unutulmaz opera ve bale gösterisi
Fotoğraf tutkunları 160 yıldır aynı tohumdan üretilen ’Çukurören biberi’ni görüntülemek için Bilecik’e geldi
Özel bireyler Darısekisi Örnek Köyünü gezdi
Yönetmen Aksu: “Muğla’ya bir Akdeniz Film Festivali çok yakışır”
Yeşilçam Festivali’nde nostalji rüzgarı esti
Antalya’daki 600 yıllık Sarıhacılar Camii yıllara meydan okuyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk fabrikalarından 100 yaşındaki Azmi Milli hala çalışıyor
Yeni sanat sezonu "Gala Konser" ile başladı