Kütahya’da TAKE projelerinden domates ve biber üretim alanları denetlendi

Kütahya Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik personellerince “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE)” projesi çerçevesinde yüzde 50 hibeli dağıtılan domates ve biber fide dikim alanlarının kontrol edildiğ...

Kütahya Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik personellerince “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE)” projesi çerçevesinde yüzde 50 hibeli dağıtılan domates ve biber fide dikim alanlarının kontrol edildiği bildirildi.
Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce yürütülen Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE)” projesi faaliyetleri arasında yüzde 50 hibeli dağıtılan domates ve biber fide dikim alanları Kütahya Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik personellerince kontrol edildi. Üreticilerin üretimden memnun oldukları, elde ettikleri ürünleri de semt pazarlarında direk tüketiciyle buluşturdukları gözlemlendi. Üreticiler birim alandan önceki yıllara oranla daha iyi gelir elde ettiklerini ve aile ekonomisine önemli derecede katkı sağladıklarını belirttiler.

Ekonomi Haberleri

Kadın zeytincilere, zeytin yetiştiriciliği eğitimi
Vali Çeber, Antep fıstığı lisanslı depoda incelemelerde bulundu
Türk Yıldızları gökyüzünü renklendirdi
İngilizler en çok Marmaris’te evlenmeyi seviyor
“Dünyanın en pahalı baharatı" safran çiçek açmaya başladı
Duran: “İhracat için KOBİ’lerin önü açılmalı”
Yunusemre’de tarımın ve üreticilerin sorunları masaya yatırıldı
Batman’da develet desteğiyle açılan tekstil fabrikası 200 kişiye ekmek kapısı olacak
Palamudun tanesi 150 TL’den 80 TL’ye düştü
Şeker pancarının tarladan sofraya uzanan tatlı yolculuğu