Kütahya’da Kütüphane ve Kültür Merkezi yükselmeye başladı

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, içerisinde yer alacağı kapalı otopark ve diğer sosyal donatı alanlarıyla hem öğrenciler hem de Kütahyalılar için önemli bir proje olan Kütüphane ve Kültür Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde incel...

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, içerisinde yer alacağı kapalı otopark ve diğer sosyal donatı alanlarıyla hem öğrenciler hem de Kütahyalılar için önemli bir proje olan Kütüphane ve Kültür Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.
Şehre değer katacak olan ve öğrenciler başta olmak üzere Kütahyalı vatandaşların önemli bir ihtiyacına cevap verecek olan Kütüphane ve Kültür Merkezi yükselmeye başladı. Altında yer alacak kapalı otoparkın tamamlanmasından sonra üstyapıdaki imalatlar da hızla devam ediyor. Proje alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, hem öğrenciler hem de Kütahyalılar için önemli bir projeyi şehre kazandırmak için çalıştıklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Proje kapsamında kapalı otopark, yaşlı gündüz bakımevi, sergi alanları, kafeterya ve kütüphane gibi sosyal donatılar yer alacak.

Yaşam Haberleri

UMKE 30. Bölge Tatbikatı Siirt’te yapıldı
Gençler Hacılarhanı Göleti’nde temizlik yaptılar
BEUN GES projesini hayata geçirdi
Nilüfer’in göbeğindeki kaçak çimento santrali kaldırılıyor
DTO ‘Topraktan Çatala’ sloganıyla gıda israfını önleme projesi başlattı
Yüksekova beyaza büründü
Elazığ’da koruma altındaki dağ keçileri sürü halinde görüntülendi
Elazığ’da tilkiden şehir gezintisi
Çadırıyla Türkiye’den İspanya’ya yüzüyor: 10 bin kilometreyi 10 yılda yüzecek
Diyarbakır’da kurt saldırısından kaçan keçiler uçurumda mahsur kaldı