Kütahya OSB’de tavla turnuvası

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarının renkli buluşması, 3. Geleneksel Tavla Turnuvası ile başladı. İş dünyasının yoğun temposundan biraz uzaklaşarak dostluk ve rekabet dolu anlar yaşayan katılımcılar, turnuvanın ilk maçları...

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarının renkli buluşması, 3. Geleneksel Tavla Turnuvası ile başladı. İş dünyasının yoğun temposundan biraz uzaklaşarak dostluk ve rekabet dolu anlar yaşayan katılımcılar, turnuvanın ilk maçlarını büyük bir heyecanla gerçekleştirdi.
Katılımcılar arasında dostluk ve iş ilişkilerinin güçlenmesi için büyük bir fırsat sunan organizasyon, aynı zamanda keyifli anların yaşanmasına da vesile oldu.
Tavlaların başına geçen katılımcılar, hem rekabetin tadını çıkardı hem de sektörler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Turnuva boyunca dostluk, işbirliği ve rekabetin iç içe geçtiği anlar yaşanmaya devam edecek.
Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde ikincisi düzenlenen etkinlik, iş dünyası temsilcilerine işin yanı sıra sosyal etkileşim için de bir platform sunuyor.

Kütahya OSB’de tavla turnuvasıKütahya OSB’de tavla turnuvası

Yerel Haberleri

Bu mahallede 40 hane her gece dinamit korkusu ile uyuyor
Karabük’te okuma seferberliği için kitap dağıtımı devam ediyor
Yangın söndürmede başarılı olan kurum yetkililerine teşekkür belgesi
İskoç Joannah Müslüman oldu
23 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Sacır ve Göktürk Mahallesi’nde park yapımı başladı
İnsanlık ölmemiş: Ayağı kesilen vatandaşın evine 70 bin TL’lik asansör yaptılar
4 yaşındaki çocuk mikserin altında kalmaktan son anda kurtuldu
Başkan Hamamcı’dan Ankara ziyaretleri
Mutfak atölyesi için kayıtlar başladı