Kütahya Belediyesinin iftar programları devam ediyor

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık; Börekçiler, Gazi Kemal, Maruf, Paşam Sultan, Balıklı ve Pirler Mahalleleri için 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nda; İstiklal, Lala Hüseyin Paşa, Cemalettin ve Cedit Mahalleri için ise Z...

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık; Börekçiler, Gazi Kemal, Maruf, Paşam Sultan, Balıklı ve Pirler Mahalleleri için 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nda; İstiklal, Lala Hüseyin Paşa, Cemalettin ve Cedit Mahalleri için ise Zafer Camii’nde düzenlenen iftar programlarında hemşehrileriyle bir araya geldi.
Ramazan ayında Kütahya Belediyesi tarafından hazırlanan iftar sofralarında hemşehrileriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Kültür Haberleri

Kardeş şehri Shönebeck’in gençleri Söke’de
2024 Nobel Edebiyat Ödülü’nü "tarihsel travmalarla yüzleşen ve insan hayatının kırılganlığını gözler önüne seren yoğun şiirsel düzyazısı" ile Güney Koreli yazar Han Kang kazandı.
YÖREX’e Çandır fasulyesi damgasını vurdu
TİKA’dan 7. TÜRKSOY Etno-Moda Buluşması’na destek
Sürdürülebilir yaşam için doğa dostu projeler Bayraklı’da tanıtıldı
Simgeden İmgeye: Etem Çalışkan sergisi açıldı
Ağaç tünelli yollarda sonbahar cümbüşü
Kepez Belediyesi YÖREX’te
Saatçilik mesleği teknolojiye direniyor
Muratpaşa’nın kadın emeği YÖREX’te buluştu