Kuşadası Sokak Festivali’nin ilk gününde Necati ve Saykolar rüzgarı esti

Uluslararası Kuşadası Sokak Festivalinin ilk günü, karnaval havasında geçen kortej yürüyüşünün ardından İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanında düzenlenen Necati ve Saykolar konseri ile tamamlandı.Sevilen rock grubu Necati ve Sayko...

Uluslararası Kuşadası Sokak Festivalinin ilk günü, karnaval havasında geçen kortej yürüyüşünün ardından İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanında düzenlenen Necati ve Saykolar konseri ile tamamlandı.

Sevilen rock grubu Necati ve Saykolar, kendilerine has tarzları ve sahne performansları ile birbirinden güzel şarkılarını Kuşadası Sokak Festivali katılımcıları için seslendirdi.
Kuşadası Sokak Festivali 12 Ekim Cumartesi günü Tarihi Kervansaray’da İspanya, Tunus ve Hırvatistan’dan katılan ünlü şeflerin atölyeleri ile devam edecek. Halka açık ve ücretsiz atölyelerin ardından kentin 7 farklı noktasında kurulacak lezzet durakları turu başlayacak. Katılımcılar, lezzet duraklarında 7 Akdeniz ülkesinden konuk olan ünlü şeflerin hazırladığı yemeklerin tadına bakma fırsatı bulacak.

Kuşadası Sokak Festivali’nin ilk gününde Necati ve Saykolar rüzgarı estiKuşadası Sokak Festivali’nin ilk gününde Necati ve Saykolar rüzgarı esti

Kültür Haberleri

Uluslararası Kuşadası Sokak Festivali’nin açılışı Rio karnavalını aratmadı
Başkan Özdemir: “Niğde’yi önce ülkemize sonra dünyaya tanıtacağız”
Didim Zeytin Festivali başladı
Uluslararası Kuşadası Sokak Festivali’ne bu yıl Akdeniz yemekleri lezzet katacak
Niğde’de "Gastronomi Festivali" başladı
Sanatçılar sokağını DOKAP desteği ile yenilenecek
Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali ve 9. Kitap Fuarı yarın başlıyor
Çorum Belediyesi İkiz konağı turizme kazandıracak
Stratonikeia’da 3 bin 500 yıllık anahtar taşıma töreni
Gastronomi yarışması başvuruları devam ediyor