Küçükçekmece’de ters yönden gelen araç ve motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Küçükçekmece’de ters yönden gelen bir araç ve motosiklet kafa kafaya çarpıştı. 2 kişi ağır yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi’nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bi...

Küçükçekmece’de ters yönden gelen bir araç ve motosiklet kafa kafaya çarpıştı. 2 kişi ağır yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi’nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir araç ters yönden seyir halindeydi. Ters yönden gelen motosiklet sürücüsü ise önündeki minibüsü sollayıp yola devam edince aracı görmedi. Araçla motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklette bulunan iki kişiden biri yere düşerken, diğeri ise savruldu. Kazayı gören vatandaşlar yaralıların yardımına koşup 112’yi aradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan 2 yaralı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan şahısların bacaklarında kırık ve kafa travması olduğu öğrenildi. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde araç ve motosikletin birbirine çarpma anı ve yaralının savrulması görülüyor.
Kazayı gören Nurullah Kaya “Kaza saat 17.00’da oldu. Bir gürüldü olduğunu duydum. İki kişinin yerde yattığını gördüm. Araç yola ters taraftan giriyor. Tabelayı görmüyor muhtemelen. Motorcu arkadaşlar da yukardan tersten geliyor. O esnada çarpışıyorlar. Daha sonra sağlık ve polis ekipleri geldi. Birinin dişi yada göz tarafında kanama vardı. Diğerinin de kafası şişmişti. Ambulans gelip müdahale ettikten sonra hastaneye götürdü” dedi.

“Araç ile motosiklet birbirine çarptı”
Kazayla ilgili konuşan esnaf Cihat Kıyan “Kaza saat 17.00’da oldu. Araç ile motosiklet birbirine çarptı. Motordaki iki kişiden biri savruldu, diğeri ise kaldırıma düşerek kafasını yardı. Daha sonra görüştüğümde ayaklarında kırıklar olduğunu, kafasında travma olduğunu söylediler. Yaralandıklarında yanlarına koştuk. Vatandaşlar yardımcı oldu” şeklinde konuştu.

Küçükçekmece’de ters yönden gelen araç ve motosiklet çarpıştı: 2 yaralıKüçükçekmece’de ters yönden gelen araç ve motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Asayiş Haberleri

Samsun’da silah operasyonunda polis adeta cephanelik ele geçirdi
Aşkale’de trafik kazası: 4 yaralı
Fren yerine gaza bastı, otomobil devrildi: Öğrenciler aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu
Maden faciasının ardından başlatılan "kurum içi disiplin soruşturması"nın sonuçları mahkemeye sunuldu
Otomobilin çarptığı bisikletli çocuk yaralandı
Öz kızını öldüren ve 38 suç kaydı bulunan baba hakim karşısında
Hapis cezasıyla aranan şahıs jandarmadan kaçamadı
Rize merkezli telefon dolandırıcılığı operasyonunda 6 kişi tutuklandı
Muhabbet kuşlarını suni teneffüsle kurtarmaya çalıştılar
Amasya’da 2 otomobile çarpan traktör mobilya atölyesine daldı