Köseköy meydanında çocuk ve aileler hoşça vakit geçirecek

Kartepe Köseköy Meydan Düzenlemesi Projesi’nde muhtarlık binası ve çay ocağının kaba inşaatı tamamlandı. Proje bittiğinde çocuk ve ailelerin nefes alacağı alan olarak hizmet verecek.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendiri...

Kartepe Köseköy Meydan Düzenlemesi Projesi’nde muhtarlık binası ve çay ocağının kaba inşaatı tamamlandı. Proje bittiğinde çocuk ve ailelerin nefes alacağı alan olarak hizmet verecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen "Kartepe Köseköy Meydan Düzenlemesi" işinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda yüklenici firma muhtarlık binası ve çay ocağının kaba inşaatını tamamladı. Toplam proje alanı 3 bin 440 metrekare olan Köseköy Meydan Düzenlemesi Projesi’nde birçok kent donatısı bulunuyor. Muhtarlık binası, kafeterya ve beton bankların yer alacağı proje, yeşil alanlarıyla da göz doldurmaya hazırlanıyor. Çalışmalar kapsamında son olarak muhtarlık binası ve çay ocağının kaba inşaatı tamamlanırken, çay ocağı önündeki pergola imalatı ise devam ediyor. Diğer yandan meydan düzenlemesinde beton imalatları ile granit kaplama imalatları da başladı. Bölge halkına sosyal yaşam alanı sunacak olan Köseköy Meydanı, çocuk oyun grupları ve peyzaj düzenlemeleriyle ailelerin gözdesi olacak. Kartepelilerin nefes alacağı ve hoşça vakit geçirmelerini sağlayacağı proje bölgeye vizyon katacak.

Yaşam Haberleri

Günebakan köyünde, sel riskinin ortadan kaldırılması amacıyla çalışma başlatıldı
Erzincan’da güzlük hububat ekimleri yapılıyor
Kastamonu’da Kiraz ağacı sonbaharda çiçek açtı
Mardin’de İl Afet Risk Azaltma Planı toplantısı yapıldı
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Didim Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi açıklaması
Altıeylül-Karaman projesi ile taşkın kontrol edilecek
Muş’ta afet risklerinin azaltılması için çalışmalar devam ediyor
Şırnak’ta Hilal Barajı’nda çok sayıda balık telef oldu
Doğa dostu emekli asker atık tahtalardan kuşlar için yuva yaptı
Karadeniz sahil yolundaki heyelan kameraya yansıdı