Kontrolden çıkan motosiklet taziyeden dönenlerin arasına daldı: 3 yaralı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan motosikletin taziyeden dönenlerin arasına daldığı kazada 3 kişi yaralandı. Yaralı yakınlarının saldırdığı sürücüyü çevredeki vatandaşlar kurtardı.Kaza, saat 18.15 sıralarınd...

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan motosikletin taziyeden dönenlerin arasına daldığı kazada 3 kişi yaralandı. Yaralı yakınlarının saldırdığı sürücüyü çevredeki vatandaşlar kurtardı.
Kaza, saat 18.15 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Hamınçiftliği Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Recai Kutan Caddesi üzerinde seyir halinde olan S.Ö. idaresindeki motosiklet, sürücünün kontrolünden çıkarak bölgede taziyeden dönen bir grubun arasına daldı. Kazada motosiklet sürücüsüyle birlikte E.B. ile B.D. yaralanırken, yaralıların yakınları motosiklet sürücüsüne saldırdı. Çevredekilerin yardımıyla sürücü bölgeden uzak bir noktaya alınırken, olay yerine aralarında çevik kuvvet timlerinin de bulunduğu çok sayıda polis sevk edildi.
Trafiğin bir süre kilitlendiği bölgede alınan güvenlik önlemlerinin ardından yaralı motosiklet sürücüsü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne diğer 2 yaralı ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Güncel Haberleri

Osmanlı Ocakları’nda kongre heyecanı
Akçadağ’daki yeni çarşı çalışmalarında sona doğru
Taşkın, vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi
Domatesin kurusu yüz güldürüyor
19.Uluslararası Turgut Özal karakucak güreşleri 6 Ekim’de yapılacak
Malatya’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Malatya Şeker Fabrikası’nda hedef 55 bin ton şeker üretimi
Malatya’da Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği düzenlendi
Avrupa Hareketlilik Haftasında bisiklet turu ve sıfır atık etkinliği düzenlendi
MAGİNDER Başkanı Karademir, sanayi sitesi esnafının sorunlarını dile getirdi