Konservatuvar kayıtları başladı

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı 2024-2025 eğitim yılı kurs kayıtları başladı.Keçiören Belediyesi tarafından binlerce kişiye hizmet veren ve çeşitli branşlarda eğitim fırsatı sunan konservatuvarın 2024-2025 eğitim yılı kurs kayıtları...

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı 2024-2025 eğitim yılı kurs kayıtları başladı.
Keçiören Belediyesi tarafından binlerce kişiye hizmet veren ve çeşitli branşlarda eğitim fırsatı sunan konservatuvarın 2024-2025 eğitim yılı kurs kayıtları başladı. Yeni dönemde gitar, kanun, bağlama, ut, keman, piyano eğitimlerinin yanı sıra çocuk korosu, Türk Halk Müziği korosu, Türk Sanat Müziği korosu eğitimi de verilecek.

Sahne alacaklar
Müzik alanında yeteneği olan ve müziğe gönül verenleri desteklemek için düzenlenen konservatuvar kursları, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek. Toplam 9 branşta eğitimin verileceği kurslara, genç yaşlı tüm vatandaşlar katılım sağlayabilecek. Konservatuvar eğitimlerinin sonunda enstrüman çalışmaya başlayanlar ve koro çalışmasını sürdürenler için sahne performanslarını sergileyebilecekleri çeşitli kültürel etkinlikler de düzenlenecek. Başvuruların Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yüz yüze yapılacağı kursların son başvuru tarihi 27 Eylül olacak.

Kültür Haberleri

Yozgat’ta yılın ahisi kaftan giydi
Talas’ta Geleneksel Çini Sanatları Sergisi açıldı
Şadırvanlı Han’da keyifli buluşma
Türkiye’de bir ilk: Tek parça halinde 84 metrekarelik mozaik gün yüzüne çıkarıldı
Suriçi Çarşısı yatırımcılarını bekliyor
Türkiye 8 ayda 40 milyon 295 bin 979 turisti ağırladı
Asarkale’de bir medeniyet doğuyor
Mudanya Mütarekesi, uluslararası düzeyde ele alınıyor
Ardahan’da 37. Ahilik Haftası kutlandı
400 yıllık Yörük köyünde gastronomi şenliği