Komşu kavgasının katil zanlısı tutuklandı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 29 Eylül’de halı çırpma kavgasında komşusu Hazal Delal Gencer’i (33) öldürdüğü ve kocası Vedat Gencer’i yaraladığı ileri sürülen Hasan Kamış’ın (45) ve eşi M.K.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Yoğun gü...

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 29 Eylül’de halı çırpma kavgasında komşusu Hazal Delal Gencer’i (33) öldürdüğü ve kocası Vedat Gencer’i yaraladığı ileri sürülen Hasan Kamış’ın (45) ve eşi M.K.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Yoğun güvenlik önlemleri altında Polatlı Adliyesi’ne getirilen Hasan Kamış ve karısı M.K., savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hasan Kamış’ın ilk ifadesinde kendisini korumak amaçlı bıçağı kullandığını ve kimseyi öldürmek amacıyla hareket etmediğini, pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Kamış, sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe kasten öldürme ve yaralama suçlarından tutuklandı. M.K. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Öte yandan, adliyede ölen kadının yakınları cinayet şüphelisi karı kocaya saldırdı. Polislerin müdahalesiyle olay büyümeden sonlandırıldı.

Asayiş Haberleri

Balıkesir’de otomobil dereye uçtu: 1 yaralı
Manisa’daki orman yangını kontrol altına alındı
Şanlıurfa’da silahlı kavga: 1 yaralı
Boş arazide çıkan yangın paniğe neden oldu
Erzincan’daki kazada yaralanan son aile ferdi de yaşama tutunamadı
Edirne’de kuyuya düşen yavru kediyi itfaiye kurtardı
Ankara’da yavru köpeği dirgenle öldüren sanık hakim karşısında
BİM çalışanlarından müşterilere şiddet
Öğretmen öğrencilerin gözü önünde veli tarafından darp edildi
2 bin 981 araç sürücüsüne ceza yazıldı