"Kolpaçino Bomba", 11 Martta vizyona girecek

İlki büyük beğeni toplayan 'Kolpaçino' filminin devamı niteliğindeki 'Kolpaçino Bomba', 11 Martta vizyona girecek.

 İlki büyük beğeni toplayan "Kolpaçino" filminin devamı niteliğindeki "Kolpaçino Bomba", 11 Martta vizyona girecek. Yalova'nın Altınova ilçesindeki tersaneler bölgesinde final sahnesi çekimleri devam eden aksiyon, komedi tarzındaki filmin yönetmen ve oyuncusu Şafak Sezer ile diğer oyuncular gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Şafak Sezer, Kolpaçino'nun devam filmi niteliğindeki "Kolpaçino Bomba"nın senaryosunu Leman dergisi çizerleri Suat Özkan ve Kaan Ertem ile yazdıklarını söyledi.
Senaryo hazırlıklarının yaklaşık bir yıl sürdüğünü ve hemen çekimlere başladıklarını anlatan Sezer, şunları kaydetti:
"İstanbul'un değişik mekanlarında çektiğimiz sahnelerden sonra final sahneleri için Yalova'ya geldik. Setimizde oldukça keyifli ve güzel bir ortam var. Zaman zaman kahkaha krizlerinden dolayı sık sık çekimlere ara vermek zorunda kalıyoruz. Çekimlerimiz yaklaşık 2 hafta daha sürecek. 11 Mart'ta da vizyona girecek. İzleyicilerimize şimdiden yüzde yüz gülme garantisi veriyoruz."
Sezer, serinin devam filminde ilk filmin kahramanı Özgür'ün (Şafak Sezer) kız arkadaşı Şale (Arzu Yanardağ) nedeniyle başına gelen beladan arkadaşları tarafından kurtarılmaya çalışılmasının anlatıldığını belirtti.
İlk filmin yapımcısı olan şirketin açtığı isim hakkı davası hakkındaki bir soruyu da yanıtlayan Sezer, "Hiç onlara kulak asmıyoruz. Herkes bir şey söylesin. Ben seviyorum öyle şeyleri. Biz işimize bakıyoruz. Davalar açılabilir. Çekimlerimize devam ediyoruz. Reklamın iyisi kötüsü olmaz" dedi.
Sezer, filmin yönetmenliğini tek başına üstlenmesiyle ilgili bir soruyu da "Çok öyle yönetmenlik bir durumum yok. Açıları, çekimleri başkası söylüyor, ben daha çok oyuncu koçluğuna bakıyorum. Çok yönetmenlik hevesim yok" diye yanıtladı.
Şafak sezer, filmde iddia edildiği gibi Arzu Yanardağ ile çektikleri erotik sahnelerin bulunmadığını ifade etti. Bu arada, filmin diğer başrol oyuncularından Arzu Yanardağ da "Bir Kolpaçino filminde ne kadar erotik sahne olabilirse bunda da o kadar var" dedi.

FİLM HAKKINDA
İlki 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino'nun devam filmi niteliğindeki "Kolpaçino Bomba"nın yapımcılığını Su Filmcilik üstleniyor. Yönetmenliğini Şafak Sezer'in, müziklerini ise İskender Paydaş'ın yaptığı filmde, diğer rollerde Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Arzu Yanardağ, Melis Tuğba Türk, Fatoş Sılan gibi isimler rol alıyor. Film, 11 Mart tarihinde vizyona girecek.

Sinema Haberleri

‘Testere’ Ödüle Doymuyor