Kısmetimizde varsa seçilir bu memlekete hizmet ederiz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Sami Er, Malatya Güncel Gazetesi'ne ziyarette bulundu.

MALATYA - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Sami Er, Malatya Güncel Gazetesi'ne ziyarette bulundu.

2014 Mart ayı içerisinde yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Sami Er, "Eğer kısmetimizde varsa ve halkımız bizi bu göreve layık görürse Belediye Başkanlığı'nı kazanmak ve halkımıza hizmet etmek istiyorum" dedi.

Er, birlik beraberlik içinde kavgasız, gürültüsüz, aday ve aday adayları birlikte barışık, sevgi ile kucaklaşan, seçim süresini yaşamak istiyoruz, kısmetimizde varsa seçilir bu memlekete hizmet ederiz, dedi.

Malatya Güncel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, "Sizlerin çalışmalarını İl Özel İdare Genel Sekreterlik görevinizden dolayı yakınen biliyoruz, siyasete girmek istemenizi yerinde bir seçim, Allah hayırlı uğurlu etsin, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri