Kırkağaç’ta otomobilin belediye parkına uçtuğu kaza kamerada: 1 yaralı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde kontrolden çıkan aracın belediye parkına uçtuğu trafik kazasında sürücü yaralandı, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.İlçe otogarı civarından ana yola inen Fatih E.’nin (28) idaresindeki 10 AIC 252 plaka...

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde kontrolden çıkan aracın belediye parkına uçtuğu trafik kazasında sürücü yaralandı, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
İlçe otogarı civarından ana yola inen Fatih E.’nin (28) idaresindeki 10 AIC 252 plakalı otomobil bir anda direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu karşı yola geçerek önce kaldırıma çıktı, ardından korkulukları yıkıp belediye parkına uçtu.
Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak’a ait ofisin önündeki ağaca çarparak ancak durabilen araçta sıkışan Fatih E. şans eseri ölümden döndü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan ve 112 acil ambulansı ile Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırılan Fatih E. burada tedavi altına alındı. Araçta önemli derecede maddi hasar meydana gelirken, kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza esnasında ofisinde bulunan ve gürültüyle dışarı fırlayan Yeniden Refah Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak “Ofiste çalışmaktaydım. Aniden bir ses geldi ve dışarı fırladım. Baktım bir araç kaza yapmış. Allah’tan ağaç vardı. Ağaç olmasaydı içeri girecekti. Çok şükür kardeşimizde önemli bir şey yok. Rabbim beterinden korusun. Ucuz atlatıldı” dedi.

Kırkağaç’ta otomobilin belediye parkına uçtuğu kaza kamerada: 1 yaralı

Asayiş Haberleri

Osmaniye’de tarihi konakta çıkan yangın söndürüldü
Sultanbeyli’de eşinden ayrılan şahıs, evi ateşe verip tüm eşyaları sokağa attı
Osmaniye’de tarihi ahşap konak alevlere teslim oldu
Kanada’daki şüpheli Sih lider ölümü soruşturmasında yeni gelişme
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Kırıkkale’de iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Uşak’ta meydana gelen yangında itfaiye eri yaralandı
Tarihi eser operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı
Elazığ Valiliği’nden deprem açıklaması: “Herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır”
Elazığ’da 4,4 büyüklüğünde deprem