Kırıkkale’de kayıp kadını arama çalışmaları sürüyor

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde 47 yaşındaki kayıp kadını arama çalışmaları karada ve suda devam ediyor. Cinayet şüphesiyle tutuklananlar arasında kadının 2 kardeşi, bir yeğeni ve bir komşusunun olduğu öğrenildi.Çelebi ilçesine bağlı Ka...

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde 47 yaşındaki kayıp kadını arama çalışmaları karada ve suda devam ediyor. Cinayet şüphesiyle tutuklananlar arasında kadının 2 kardeşi, bir yeğeni ve bir komşusunun olduğu öğrenildi.
Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl köyünde 25 Eylül’de kaybolan 47 yaşındaki Sevgi Gülden Yalçıner’i arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler, çalışmalarını Kapulukaya Barajı’nın Köprü köyü yakınlarındaki tarihi Çeşnigir Köprüsü civarında yoğunlaştırdı. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri su altı taramalarını titizlikle yürütürken, jandarma komandolar da geniş bir alanda arama faaliyetlerine devam ediyor.
Öte yandan cinayet şüphesiyle tutuklanan şüphelilerden Ş.G. ve Y.G.’nin kayıp kadının kardeşleri, K.U.’nun komşusu ve D.G.’nin de yeğeni olduğu öğrenildi. Tüm arama çabalarına rağmen henüz kadına dair bir iz bulunamadı.

Kırıkkale’de kayıp kadını arama çalışmaları sürüyorKırıkkale’de kayıp kadını arama çalışmaları sürüyor

Asayiş Haberleri

Çocukların kavgasına aileri de karıştı, 2 kişi yaralandı
Çorum’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı
Antalya’da yoldan çıkan kamyonet devrildi: 1’i ağır 8 yaralı
İsrail, Lübnan’ın güneyinde çarşıyı hedef aldı
Van’da elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Antalya’da iki motosiklet çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı
Antalya’da zincirleme kaza: 1 yaralı
Boşanma aşamasındaki genç kadın 5. kattan atladı
17 yaşındaki genç tartıştığı babasını tüfekle vurarak öldürdü
Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan şüphelilerin üzerinden uyuşturucu çıktı