Kimseyi yarı yolda bırakmam bırakmadım!

AK Parti Arguvan Belediye Başkan adayı Doğan CHP’lilere cevap verdi:

“Karalamak çaresizliktir”

AK Parti Arguvan Belediye Başkan adayı Vahap Doğan, CHP tarafından kendisine haksız suçlamalarda bulunulduğunu belirterek “İftira atmak ve karalamak çaresizliğin göstergesidir” dedi.

Geçtiğimiz günlerde CHP tarafından ilçede düzenlenen mitingde şahsına yönelik olarak atfedilen ağır, ağza alınmayacak, mantık dışı ithamlar da bulunulduğunu kaydeden AK Parti Arguvan Belediye Başkan adayı Vahap Doğan, adsay olarak yarıştığı adayların gerçek yüzünü gördüğünü ifade ederek “Kapı kapı gezdik, dertleştik sorunlarınızı sorunlarımız yaptık ama yarış içinde olduğumuz siyasi parti tercihini yapmış diğer adaylarla ilgili atıp tutmadık. Kimsenin şahsı veya siyasi tercihi bizi zaten ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren Arguvan’ın geleceğidir” diye konuştu.

Arguvan’a yapılacak TOKİ konutları için Arguvan kaymakamlığının başvuru aldığını ancak bununla ilgili olarak da kendisinin suçlanmasına anlam veremediğini kaydeden Doğan “öncülük ettiğimiz TOKİ hizmetini bu arkadaşlara beğendiremedik. Zaten hiçbir zaman beğenmeyeceklerdi. Neymiş metrekaresi belli değilmiş, neymiş bir kağıt parçasıymış. Ey arkamızdan atıp tutanlar biz sadece ön ayak olduk. Sizlerin o kağıt parçası dediğiniz evraklar varya işte onları Arguvan Kaymakamlığı yapıyor duyurusunu da Arguvan Kaymakamlığı yaptı inanmayanlar kaymakamlık web sitesi ona erişemiyorsa kaymakamlık binasına gidip bilgi alabilirler ama biz bu işi daha iyi biliyoruz diyorsanız da keşke bunun öncülüğünü siz, yapmış olsaydınız da bizlerde görüp teşekkür etseydik” diye konuştu.

“SEÇİM ARABAMIZI BİLE MALZEME YAPTILAR”

Chp Mitinginde seçim araçlarına yönelik suçlama yapıldığını da kaydeden Vahap Doğan,  CHP’den aday olan şahıs yaptığı mitingde bizim seçim aracımız için ‘genel başkanının neden resmi yok. Korkuyor mu ?’’diyor. Tabi bunu söylerken muhtemelen Büyükşehir ve Merkez iki ilçeden aday olan iki başkan adayının araçlarında kendi genel başkanlarının resmi olmadığını unutmuş. Oysaki o seçim araçları da ilçemizdeydi. Bizler bu tarz söylemleri ucuz ve talihsiz olarak değerlendirmekteyiz. Madem bir söz atacaksın hem de ortaya tutarlı olmalısın ki lafın ucu sana da dokunmasın. Ama benim aday oldukları partiye sözüm yok. Bunların yanlışlarından dolayı partiye laf etmek bana yakışmaz. Fakat buradan kendisine tekrar ve tekrar hatırlatmak isterim ki bu bir yerel seçim bunun farkına artık var. Sen bir başkasının arabasıyla yada özellikleriyle uğraşma, sen kendinden, siyasetinden, yapacaklarından bahset!” diye ifade etti.  

Ziraat Bankası Arguvan Şube Yöneticiliği görevinde iken verilen kredilerde dosya masrafı aldığı yolundaki iddia konusunda da CHP’lileri ispata davet eden Doğan şöyle konuştu:

“Her zaman dedik ki madem atıp tutacaksınız bunu da mantık sınırları içinde yapın! Çünkü karalamak, siyaset yapmak değildir, karalamak, çaresizliğin göstergesidir. Tabi siyaset her duyduğunu da söylemek değildir. Eminim ki aday arkadaşımız beni tanımıyor. Beni tanımayan benim arkamdan bu kadar emin nasıl konuşabilir açıkçası bunu bende anlamış değilim, daha doğrusu kötü düşünmek istemiyorum. Ben ve ekibim siyasetimizi temiz bir şekilde yapmak istiyoruz. Çünkü her ne kadar seçim yarışı olsa da bizler aynı ilçede yaşayan, birbirine komşu olan kişileriz. Şuan çok ağır konuşup ortamı germenin anlamı olmadığını düşünüyoruz ama seçim süreci bittikten sonra geniş kapsamlı bir açıklama yapacağım.

Ayrıca bazı çevrelere benim istifa etmem gerektiğini söylüyor. Ben onurumla şerefimle yaşıyorum. Kimseyi yarı yolda bırakmam bırakmadım da. Ama bu benim istifa etmeyeceğim anlamına gelmez. Eğer bu seçimlerden galip çıkarsam yani halkımdan bu yetkiyi alırsam ve bu topraklara hizmet edemezsem işte o zaman istifa ederim. Buda benim seçmenlerime taahhüdümdür. Bunu herkes böyle bilsin.  Arguvanlı hemşerilerim, Vahap Kardeşinizin hiç kimseden korkusu da yok çekindiği de yok. Ne bizi tepeden indirdiler nede dayatma ile ithal geldik. Ben içinizden biriyim aile burada ayrıca eşimde şuan da burada ve sağlık ocağında ilçemize hizmet veriyor. Ayrıca  isteyen tüm vatandaşlarıma da nasıl ki bundan önce kapım açıksa şimdi de evimin kapıları sonuna kadar açık.” 

Yerel Seçim 2014 Haberleri