Kim daha başarılı olacaksa...

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Battalgazi Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

MURAT NALÇACI BATTALGAZİ’YE ADAY

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Battalgazi Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelen Nalçacı, “Battalgazi Belediye Başkanlığı’na aday olan tüm arkadaşlar birbirinden üstün özelliklere sahip. Kim daha başarılı olacaksa, Cenab-ı Allah bu makamı ona nasip etsin.” dedi.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Nalçacı, Malatya’nın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte Battalgazi İlçesinin nüfus olarak birçok ilden daha büyük bir ilçe konumuna geldiğini ifade ederek, “AK Parti Battalgazi Belediye Başkanlığı için yaklaşık 20 civarında arkadaşımız başvuracak.” diye konuştu.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yarın resmi başvurusunu yapacağını belirten Nalçacı, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın 2009’da yapılan yerel seçimlerde “Fuarlar kenti olacağız” vaadini yerine getirdiklerini vurgulayarak, Malatya’nın gerek Uluslararası Kayısı Festivali, gerek Uluslararası Kitap Fuarı, gerekse de Malatya Günleri gibi etkinliklerle ülke gündeminde geniş yer tuttuğunu kaydetti. Nalçacı, görevi süresince desteğini hiç esirgemeyen hem yazılı hem de görsel basın kuruluşlarına teşekkür ederek sözlerini tamamladı. Nalçacı, Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adaylığı resmi başvurusunu yarın (1 Kasım 2013 Cuma) saat 14.00’de yapacak.

Yerel Seçim 2014 Haberleri