Kıbrıs gazileri Başkonuş Yaylası’nda stres attı

Kahramanmaraş Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve vefat eden gazi eşleri, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bin 900 rakımlı Başkonuş Yaylası’na çıkarak temiz havada stres attı.Türkiye’nin yayla turizminin önemli rotalarından biri olan Baş...

Kahramanmaraş Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve vefat eden gazi eşleri, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bin 900 rakımlı Başkonuş Yaylası’na çıkarak temiz havada stres attı.
Türkiye’nin yayla turizminin önemli rotalarından biri olan Başkonuş Yaylası, Kıbrıs gazilerini ağırladı. İş adamı Serdar Erdoğanyılmaz’ın daveti üzerine bin 900 rakımlı yaylaya çıkan yaklaşık 50 gazi ve vefat eden gazi eşleri burada temiz havayı teneffüs edip, stres atma imkanı buldu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Tayfun Özbek, “19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Serdar abimizin daveti üzerine geldik. Bu anlamlı günde bizi davet edenlere çok teşekkür ederiz” dedi.
Başkonuş Yaylası işletmecisi Serdar Erdoğanyılmaz ise, “Şehit ve gazilerimiz bu topraklarımızın gerçek sahipleridir. Bu alanlar onların yeri. Gazilerimiz misafir oldular, her zaman da bu kapı onlara açık” diye konuştu.

Yerel Haberleri

Safranbolu TSO’dan öğrencilere eğitim desteği
Kızılay gönüllüleri Diyadin’de ihtiyaç sahibi ailelerin umudu oluyor
Maç sonrası şehit kızına anlamlı sürpriz
Adıyaman’da dolu yağışı
Başkan Kurnaz: “İlçemizde hizmetlerimizi de hız kesmeden sürdürüyoruz”
Samsun’da ‘arabasız gün’ etkinliği
Yağmur sonrası ortaya çıkan çivi ve vidalar araçların başına dert oldu
Diyarbakır’da fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
Adıyaman Belediyesi, mazgal temizliği ile kışa hazırlanıyor
Yıldırım Gençlik Merkezi, yeni döneme hazır