Kepez’den öğrencilere YKS’ye hazırlık desteği

Antalya’da Kepez Belediyesi’nin her eğitim ve öğretim yılında lise 11. ve 12. sınıflar ile yeni mezunlara yönelik düzenlediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursları, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında 300 öğrenciyle kapılar...

Antalya’da Kepez Belediyesi’nin her eğitim ve öğretim yılında lise 11. ve 12. sınıflar ile yeni mezunlara yönelik düzenlediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursları, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında 300 öğrenciyle kapılarını açtı.
Kepez Belediyesi, 300 öğrenciyle alanında uzman öğretmenlerle eğitimlerine başladı. Merkez, 10 derslikte; matematik, edebiyat, tarih, coğrafya, fizik, kimya, biyoloji ve rehberlik branşlarında görev yapan 12 öğretmeniyle hizmet veriyor. Öğrencilerin bireysel gelişimlerinin yakından takip edilmesini sağlayan öğrenci takip sistemi de eğitimlerin verimliliğini artırıyor.
Kepez Belediyesi, bu yıl Yasin Naci Ağaroğlu Kurs Merkezi’nde YKS’ye hazırlanarak dereceye giren 80 öğrenciye de burs desteği sağladı. Burs kazanan öğrenciler, tıp, hukuk, mühendislik, hemşirelik, diş hekimliği ve öğretmenlik gibi bölümlere yerleşerek hayallerine bir adım daha yaklaştı.

Kepez’den öğrencilere YKS’ye hazırlık desteği

Eğitim Haberleri

Atatürk Kent Park’ta Bilim Şenliği coşkusu
Şahinbey Belediyesi’nin 8’inci Kitap Fuarı kapılarını açtı
Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi hizmete girdi
Sınavsız ikinci üniversite kayıtları devam ediyor
Sarıgöl’de Şehit Esin Akay Ortaokulu ve 4 Eylul İlkokulu eğitime hazır
Başkan Yalım, il belediye başkanları ortak basın açıklamasını yayınladı
Ortak sınava soru hazırlıyorlar
Trafik ekiplerinden öğrencilere eğitim
Marina, liman ve çekeklerde yangın denetimi
Erasmus+ programında yer alan proje ekibi, Kaymakam Öztürk’e ziyaret etti