Kenevir yetiştirmek için kömürlüğe gizli sera kurdu

Karaman’da evinin kömürlüğüne kurduğu gizli bölmede iklimlendirme ve sulama sistemiyle kenevir yetiştiren bir kişi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele...

Karaman’da evinin kömürlüğüne kurduğu gizli bölmede iklimlendirme ve sulama sistemiyle kenevir yetiştiren bir kişi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir evin kömürlüğünde kenevir yetiştirildiği bilgisine ulaştı. Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde harekete geçen ekipler eve baskın düzenledi. Polis, evde yaptığı aramada evin kömürlüğünde kurulan gizli serada kenevir yetiştirildiğini belirledi. Yapılan aramalarda; 6 kök kenevir, 1 adet tabanca, 4,17 gram kurutulmuş kenevir ile kenevir yetiştirmek için iklimlendirmede kullanılan araç-gereçler ele geçirildi. Ekipler tarafından gözaltına alınan Y.A., hakkında yasal işlem başlatılmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Asayiş Haberleri

Arıtma tesisinde pompa kuyusuna düşen işçiyi arkadaşları kurtardı
Konya’da kamyonet devrildi: 5 yaralı
Aksaray’da kum fırtınası kazalara neden oldu: 6 yaralı
Samsun’da barın kurşunlanması olayında gözaltına alınan 3 bar çalışanı adliyeye sevk edildi
Kesinleşmiş hapis cezası olan uyuşturucu tacirleri yakalandı
Motosiklet sürücüleri bilgilendirildi
Kırıkkale’de dolandırıcılık suçundan 3 şüpheli yakalandı
Alevlere teslim olan ahır küle döndü
Benzinlikte drift pahalıya mal oldu
3 katlı binada yangın paniği: Mahsur kalanları itfaiye kurtardı