Kendine teşekkür ettiren Didim Belediye Başkanı’nın pankartı bayağı bulundu

Didim’de yaklaşık 150 gün önce göreve başlayan ve şehrin ilk kadın belediye başkanı unvanına da sahip olan Hatice Gençay, asli vazifesi olan yol yapım işlerini yaptığı sanayi sitesine kendine pankart ile teşekkür ettirdi. Bir iş yerinin kap...

Didim’de yaklaşık 150 gün önce göreve başlayan ve şehrin ilk kadın belediye başkanı unvanına da sahip olan Hatice Gençay, asli vazifesi olan yol yapım işlerini yaptığı sanayi sitesine kendine pankart ile teşekkür ettirdi. Bir iş yerinin kapısına kapının açılmasını da engelleyecek şekilde asılan “Mahallemize verdiği hizmetlerden dolayı Didim belediyesine teşekkür ederiz” yazılı pankart bayağı bulundu.

Didim Belediyesi tarafından 75.Yıl Sanayi Sitesi’nde belediye ekipleri tarafından yapılan yol çalışmaları sırasında fotoğraf çektirmek için bölgeye giden Belediye Başkanı Hatice Gençay, vatandaşlardan gelen talep üzerine bölgede çalışma başlattıklarını belirtti. Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yol yapım çalışması kapsamında 5 bin 400 metrekarelik kilit parke döşeneceği belirtilirken, Hatice Gençay’ın geleceği alana bir iş yerinin kapısına kapının da açılmasını engelleyecek şekilde pankart asılıp adeta Hatice Gençay’ın kendini teşekkür ettirmesi bayağı bulundu.

Yerel Haberleri

Yüksekova’da sobacılık mesleği teknolojiye direniyor
Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, deprem bölgesinde ziyaretlerini sürdürüyor
Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş’tan gazetecilere veda ziyareti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Kur’an, ilkeler, ölçüler ve kurallar barındıran evrensel bir rehberdir”
TÜBİTAK projesi kapsamında Çaycuma’da öğrenciler manda yoğurdunu tattılar
Turgutlu’nun sevilen imamı emekli oldu
Vali Aksoy’dan Türk Dil Bayramı mesajı
Narin için kemençeyle yakılan ağıt sosyal medyada gündem oldu
"Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu panel yapıldı
Kızılay Alaca şube Başkanlığı’na Akif Yurt atandı