Kemal Deniz'in aday adaylığı Hekimhan'ı ikiye böldü!

Malatya'da AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan bir kişinin aslen Milliyetçi Hareket Partisi il delegesi olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

MALATYA - Milliyetçi Hareket Partisi İl Delegesi Kemal Deniz'in, AK Parti'den memleketi Hekimhan ilçe Bediye başkan aday adayı olması Hekimhan'ı ikiye böldü.

 Kemal Deniz'in AK Parti'den belediye başkan aday adayı olarak açıklamasının ardından gelen tepkilere Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Merkez İlçe 10. Olağan Kongresinde İl Delegesi ve MHP Üyesi olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

MHP Malatya Merkez İlçe 10. Olağan Kongresi listesinde İL DELEGESİ olan Kemal Deniz'in Hekimhan'dan aday olması Hekimhanlıları ikiye böldü.

Bir grup MHP'li "Kemal Deniz Ülkücü ve MHP'lidr, kazansa dahi yeniden MHP'ye geçecektir" yorumunu yaparken, AK Partili vatandaşlar ise "12 yıllık geçmişe sahip AK Parti Hekimhan'da hiç partili bulamadı da MHP'li birini mi aday gösterecek?" yorumunu yaptı.

KEMAL DENİZ'İN SİYASİ GEÇMİŞİ:

Kemal Deniz, 1970 yıllarda Malatya Ülkü Ocakları başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi yöneticiliği ve Anavatan Partisi yöneticiliği yapmıştı. Son olarak yeniden Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katılan Deniz 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Hekimhan Belediye Başkan aday adayı olarak müracaat yapmıştı.

 

Yerel Seçim 2014 Haberleri