Kazdağları’nda yangına havadan müdahale sürüyor

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Kazdağı Milli Parkı’nda yıldırım düşmesi neticesinde başlayan orman yangınına müdahale sürüyor. Örtü yangını şeklinde devam eden yangına 6 uçak ve 4 helikopter müdahale ediyor.Edremit ilçe sınırları...

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Kazdağı Milli Parkı’nda yıldırım düşmesi neticesinde başlayan orman yangınına müdahale sürüyor. Örtü yangını şeklinde devam eden yangına 6 uçak ve 4 helikopter müdahale ediyor.
Edremit ilçe sınırları içinde bulunan Kazdağı Milli Parkı Sarıkız mevkiinde yıldırım düşmesi sonrası çıktığı düşünülen orman yangınına müdahale ediliyor. Kuru kütük ve örtü yangını şeklinde devam eden yangına, 6 uçak ve 4 helikopter ile havadan müdahale sürerken, 12 arazöz de yangının büyümesini önlemek için dağlar içinde görev yapıyor.
Öte yandan, yangının Kazdağları’nın zirvesine yakın noktada çıktığı ve karadan ulaşım imkanının zor olduğu öğrenilirken, havadan müdahaleye katılan uçak ve helikopter sayısının artması ile kısa sürede kontrol altına alınması bekleniyor.

Asayiş Haberleri

Malatya’daki deprem Şanlıurfa’da da hissedildi
Sinop’ta abart egzoz kullanan sürücülere ceza
İzmir açıklarında 9’u çocuk 36 göçmen yakalandı
Saman balyası yüklü tır seyir halindeyken alev aldı
Polis ekiplerinin trafikteki bikinili genç kadınla imtihanı
Balıkesir’de FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeleri yakalandı
Nevşehir’de yasa dışı bahis operasyonu: 10’u öğrenci 15 gözaltı
Polisevi Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı
Malatya’daki deprem Gaziantep’te hissedildi
Malatya’daki deprem Adıyaman’da hissedildi