Kazaya karışan araçlar tescilsiz, sürücüler ehliyetsiz çıktı: 38 bin 931 TL ceza yediler

Antalya’da üç tekerlekli elektrikli bisiklet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücüler yaralandı. Her iki sürücünün hem ehliyetlerinin hem de araçlarının tescilinin olmadığı belirlenirken toplam 38 bin 931...

Antalya’da üç tekerlekli elektrikli bisiklet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücüler yaralandı. Her iki sürücünün hem ehliyetlerinin hem de araçlarının tescilinin olmadığı belirlenirken toplam 38 bin 931 TL para cezası uygulandı.
Kaza; Antalya’nın Manavgat ilçesi Doğançam Mahallesi Tekandız mevkisinde meydana geldi. D-400 kara yolundan Doğançam Mahallesi istikametine giden Fatma Meryem D.’nin kullandığı plakasız 3 tekerlekli elektrikli bisiklet ile 16 yaşındaki Furkan T.’nin kullandığı plakasız motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan ve 112 Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Fatma Meryem Deniz ve Furkan Topal’ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Her iki araç tescilsiz, sürücüler ehliyetsiz çıktı
Öte yandan kazaya karışan araçların ikisinin de tescilinin olmadığı, motosikletin aynı zamanda hurda kayıtlı olduğu, sürücülerinin de ehliyetlerinin olmadığı belirlendi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Takım Komutanlığı ekipleri sürücülere toplam 38 bin 931 TL para cezası uygularken, araçlar trafikten men edilerek yediemin otoparkına çektirildi.

Asayiş Haberleri

Manisa’da eş zamanlı kaçak içki operasyonu
Kars’ta ağır silah atışları yapılacak
Karacabey’de sahte ve kaçak alkol operasyonu
Üzerine okulun demir kapısı düşen çocuk yaralandı
Gazze’de can kaybı 42 bin 126’ya yükseldi
Samsun’da şüpheli araçta silah ele geçirildi
Cizre’de esnaf ve vatandaşlar dolandırıcılığa karşı bilgilendirildi
İstanbul’da 9 ayda yapılan operasyonlarda 119 bin 958 şüpheli yakalandı
Emirbeyazıt İlkokulu’nda deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi
İstanbul Adliyesi’ndeki terör saldırısına ilişkin öldürülen teröristin ablası hakim karşısında