Kazada ölen baba ve 6 yaşındaki kızı toprağa verildi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında baba ile 6 yaşındaki kızı hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı. Feci kazada hayatını kaybeden baba ve 6 yaşındaki kızı Kadirli ilçesind...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında baba ile 6 yaşındaki kızı hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı. Feci kazada hayatını kaybeden baba ve 6 yaşındaki kızı Kadirli ilçesinde toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Kadirli Andırın karayolu üzeri Yenigün köyü yakınlarında meydana geldi. Z.K idaresindeki kamyonet ile karşı yönden gelen Yusuf Kırköse’nin kullandığı otomobil çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada hurdaya dönen otomobil içerisinde sıkışan yaralılar itfaiyenin desteği ile çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansla hastaneye sevk edilen yaralılardan aynı aileden Şahende Kırköse (33) Aybars Şahan Kırköse (2) yaralanırken Yusuf Kırköse (39) ve 6 yaşındaki kızı Fatma Yaren Kırköse hayatını kaybetti Kazada ölen baba ve 6 yaşındaki kızı Kadirli ilçesine bağlı Yukarıçiyanlı köyünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Asayiş Haberleri

Düğünde havaya ateş açarken kuzeninin ölümüne neden olan şahıs tutuklandı
Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 4 yaralı
Kayseri’de ‘torbacı’ operasyonu: 1 gözaltı
Konya’da tır ile otomobil çarpıştı: 1 ölü
İsrail’den Gazze’de futbol oynayan çocuklara saldırı: 6 ölü
Ankara’da yanan otomobil kullanılamaz hale geldi
Ankara’da aracı ile çocuğun ayağının üzerinden geçen sürücü kalbine aldığı bıçak darbesiyle öldü
Jandarma sahte para konusunda esnafı bilgilendirdi
Edirne’de maçta polise yumruklu saldırı: 1 polis yaralandı
Hatay’da hasarlı evin balkonu çöktü: Baba ve oğlu hayatını kaybetti