Kayserispor-Beşiktaş maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Süper Lig’in 7.hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Buna göre Pazartesi günü oynanacak Kayserispor-Beşiktaş maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak.Süper Lig’in 7.haftasında oynanacak müsabakaları yönetecek hakemler belli oldu...

Süper Lig’in 7.hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Buna göre Pazartesi günü oynanacak Kayserispor-Beşiktaş maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak.
Süper Lig’in 7.haftasında oynanacak müsabakaları yönetecek hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamalara göre; Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçta Atilla Karaoğlan düdük çalacak.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre; Süper Lig 7.haftasında oynanacak Kayserispor-Beşiktaş maçını Sakarya Bölgesi hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek. Bu maçta Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Erdem Mertoğlu görev üstlenecek.
Bu sezon Beşiktaş’ın Süper kupa maçını yöneten Atilla Karaoğlan, Kayserispor’un ise geçen sezon oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı Karagümrük maçında düdük çalmıştı.

Spor Haberleri

Konyaspor, Trabzon’a gitti
Galatasaray, Can Korkmaz’ı transfer etti
Galatasaray’ın, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri belli oldu
Alanya Triatlonu için geri sayım başladı
Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan’dan Yunusemre’ye ziyaret
UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray Petrol Ofisi, A Grubu’nda Lyon, Wolfsburg ve Roma ile eşleşti.
Ali Koç, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti
Bodrum FK’da Gökdeniz Bayraktar ve Ahmet Aslan, Adana Demirspor karşısında galibiyet istiyor
ERÜ’den "Sporla tanışan minik kalpler" Etkinliği
Kayseri, Tekerlekli Patende Türkiye ikincisi oldu