Kayseri’de 2 milyon 400 TL değerinde hırsızlık malzemeleri ele geçirildi

Kayseri’de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 18 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, ele geçirilen 2 milyon 400 bin TL değerindeki hırsızlık malzemeleri sahiplerine teslim edildi.Kayseri genelinde kamu düzeni...

Kayseri’de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 18 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, ele geçirilen 2 milyon 400 bin TL değerindeki hırsızlık malzemeleri sahiplerine teslim edildi.
Kayseri genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 21-27 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışmalar yürütüldü. 6136, 2521 ve 5729 sayılı kanuna muhalefet olaylarında; 8 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet ruhsatsız tüfek, 7 adet kurusıkı tabanca ve 83 adet fişek ele geçirildi.
18 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, 16 hırsızlık şüphelisi yakalandı ve 1 şahıs tutuklandı. 5 adet change yapılmış araç, 1 adet gümrük kaçağı araç, 2 adet çalıntı araç, 1 adet sahte plakalı araç ve 1 adet çalıntı bisiklet ile birlikte, 2 milyon 400 bin TL değerinde hırsızlık malzemeleri ele geçirilirken, malzemeler tam ve eksiksiz olarak sahiplerine teslim edildi.
1 işyerinde kumar oynatılması için yer ve imkân sağlayan 1 şahsa adli işlem yapılırken, kumar oynadığı tespit edilen 4 şahsa idari para cezası uygulandı.

Toplam 228 yıl hapis cezası olan 176 kişi yakalandı
Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda, toplam 228 yıl 4 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 176 şahıs yakalanırken, 49 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Arnavutköy’de sirenli, abartı egzozlu düğün konvoyu trafiği kapattı: O anlar kamerada
Bartın’da 29 Ekim kutlaması
Başkentte mesai arkadaşlarını 300 milyon lira dolandıran şüpheli yakalandı
Arama yapılan 2 tırda 12 kilo skunk ele geçirildi
Otomobil dereye uçtu: 1 yaralı
İki kızın severken ölümüne neden olduğu köpeğe otopsi yapılacak
Jandarmadan öğrencilere teorik ve pratik bilgilendirme
Aracını kalabalığın üzerine süren şahıs tutuklandı
Muş Valisi Ani Çakır tren kazasının olduğu bölgeye gitti
Ağabeyinin ölüm haberini alan kardeş gözyaşlarına boğuldu