Kaymakam Topsakaloğlu yaşlıları yalnız bırakmadı

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, ilçedeki yaşlıları ziyaret ederek hasbihal etti.Topsakaloğlu, ’Dünya Yaşlılar Günü’ dolayısıyla Merkez Mahallesi’nde Fevzi Toprak ve ailesine, Kaledibi Mahallesinde Ayşe Çetin’e ziyarette bulundu....

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, ilçedeki yaşlıları ziyaret ederek hasbihal etti.
Topsakaloğlu, ’Dünya Yaşlılar Günü’ dolayısıyla Merkez Mahallesi’nde Fevzi Toprak ve ailesine, Kaledibi Mahallesinde Ayşe Çetin’e ziyarette bulundu. Yaşlılarımızın hal hatırlarını, talep ve isteklerini sorarak, sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Topsakaloğlu, “Toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtmaları, milli kültür ve medeniyet değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olmaları nedeniyle değerli büyüklerimiz, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Yaşlılarımıza bugün gösterilecek saygı ve sevgi bizlerin gelecek adına olan kaygılarını azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, toplumun tüm fertlerinin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır” dedi.
Kaymakam Topsakaloğlu’na, eşi Gül Topsakoloğlu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Muhammed Yıldırım eşlik etti.

Türkiye Haberleri

KTO’da yılın ahisine kaftanı giydirildi
Büro Memur-Sen Burdur Şubesi hizmete açıldı
Emine Erdoğan’dan anne adaylarına "normal doğum" çağrısı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Boğaz’daki gemi kazasına ilişkin açıklama: "Gemilerde maddi hasar meydana geldi"
Kaymakam Ertaş’tan teşekkür belgesi
Vali Aydoğdu Erzincan’da çekimleri devam eden filmin oyuncularıyla bir araya geldi
Kurt saldırısı sonucu 19 koyun telef oldu
Marmaris’te okul kantinleri denetlendi
İstanbul Boğazı’nda 2 yük gemisi çarpıştı
ERÜ, TEKNOFEST Adana’da yerini aldı