Kastamonu’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 11-13 Ekim tarihleri arasında yapılan “Kastamonu’nun Huzuru”...

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 11-13 Ekim tarihleri arasında yapılan “Kastamonu’nun Huzuru” uygulamalarında 6 bin 605 şahıs ile 2 bin 377 araç ve sürücüsü denetlendi. Denetimlerde 3’ü hapis cezasıyla aranan olmak üzere hakkında yakalama kararı bulunan 5 şahıs yakalandı. Denetimler sırasında yapılan aramalarda ise 2 ruhsatsız tabanca ve 48 fişek ele geçirildi. Trafik denetimlerinde ise yasal sınır üzerinde alkollü araç kullandığı tespit edilen 5, sürücü belgesi olmadığı halde araç kullanan 16 sürücüye işlem yapıldı.

Asayiş Haberleri

Amasya’da 2 otomobile çarpan traktör mobilya atölyesine daldı
Hatay’da 3 otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı
Van’da gümrük kaçakçılığı operasyonu
Van’da 17 kilo 756 gram metamfetamin ele geçirildi
Kütahya’da iki işçi servisi çarpıştı: 3 yaralı
Freni patlayan kepçe 7 aracı biçti: 8 yaralı
Ağaçtan düşen vatandaş 3 saat süren çaba ile hastaneye ulaştırılabildi
İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur’un Türkiye’ye iadesine ilişkin davada tutukluluğunun devamına karar verilerek, karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi.
Bahçıvan arkadaşını ziyarete gelen şahıs Rojin’in cansız bedenini buldu
Motosiklet sürücüsü 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetti