Karşıyaka Voleybol’dan iki hamle birden

Karşıyaka Voleybol, Kübalı orta oyuncu Liset Herrera Blanco ile yine Kübalı olan ve smaçör mevkinde oynayan Kenia Carcaces Opn’u kadrosuna kattığını duyurdu.Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Karşıyaka Vol...

Karşıyaka Voleybol, Kübalı orta oyuncu Liset Herrera Blanco ile yine Kübalı olan ve smaçör mevkinde oynayan Kenia Carcaces Opn’u kadrosuna kattığını duyurdu.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Karşıyaka Voleybol, yeni sezona Sultanlar Ligi hedefiyle girmek için transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Daha önce Liset Herrera Blanco, Kenia Carcaces, Simay Akdağ, Eda Özyılmaz ve Defne Başyolcu’yu kadrosuna katan yeşil-kırmızılılar, şimdi de iki takviye birden gerçekleştirdi. İzmir ekibi, AEK Athens forması giyen 26 yaşındaki orta oyuncu Liset Herrera Blanco ve Jakarta BIN’den 38 yaşındaki smaçör Kenia Carcaces Opn’u kadrosuna kattığını duyurdu. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni transferlerimiz Liset Herrera Bianco ve Kenia Carcaces’i havaalanında karşıladık. Yeni transferlerimize hoşgeldin diyor, başarılı bir sezon diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Spor Haberleri

İzmir Spor Zirvesi’nde ‘Efsanelerle Futbol’ oturumu gerçekleştirildi
Bursaspor yönetiminden Başkan Şadi Özdemir’e ziyaret
Çayırova Belediyesi, Gaziantep Basketbol’a konuk olacak
Trabzon’da "Efsanelerle yeniden" futbol turnuvası
Şota Arveladze’den Trabzon’a döndüm esprisi
A Milli Takım, Karadağ maçı hazırlıklarını sürdürdü
Uğurcan Çakır: "Buraya gelen her oyuncu hak ederek geliyor"
Sivas’ta Amatör Spor Haftası renkli etkinliklerle başladı
Şahika Ercümen, Serbest Dalış Dünya Şampiyonası’nda Türkiye rekorunu kırdı
Mecnun Otyakmaz’dan Sivasspor’a ziyaret