Karşıyaka, Çağatay Yılmaz’la anlaştı

Karşıyaka, Esenler Erokspor’dan 24 yaşındaki hücum oyuncusu Çağatay Yılmaz’ı kiralık olarak kadrosuna katacağı öğrenildi.TFF 3. Lig 1. Grup’ta yeni sezona Kırşehir FSK beraberliğiyle başlayan Karşıyaka, transfer döneminin kapanmasına k...

Karşıyaka, Esenler Erokspor’dan 24 yaşındaki hücum oyuncusu Çağatay Yılmaz’ı kiralık olarak kadrosuna katacağı öğrenildi.
TFF 3. Lig 1. Grup’ta yeni sezona Kırşehir FSK beraberliğiyle başlayan Karşıyaka, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Sil baştan kadro kuran ve birçok takviye gerçekleştiren yeşil-kırmızılıların, şimdi de Esenler Erokspor’dan 24 yaşındaki hücum oyuncusu Çağatay Yılmaz’la her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi. Kiralık olarak Karşıyaka’ya gelecek olan genç oyuncu, her iki kanadın yanı sıra forvet bölgesinde de oynayabiliyor. Taraflar arasında pürüz çıkmaması durumunda bu transferin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.
Öte yandan Karşıyaka’nın grubundaki en önemli rakibi olan Bursaspor’un altyapısından yetişen Çağatay Yılmaz, 7 sezon boyunca yeşil-beyazlı formayı giymesinin yanı sıra kaptanlığa kadar yükselmeyi başarmıştı.

Spor Haberleri

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan hakem tepkisi
Osman Zeki Korkmaz: "Halil Umut Meler son yıllarda Türk futbolunda nelere mal oldu?"
Yenişehir Belediyespor ilk maçında galip geldi
Fatih Tekke: "1 puanı hak etmiştik"
Okan Buruk: "Milli takım arasına en güçlü şekilde giriyoruz"
Ertuğrul Sağlam: “Bu takımın ligin zirvesinde olması büyük bir başarıdır"
Selçuk İnan: "Maç gitti geldi ama son anda beraberliği yakaladık"
TFF 2. Lig: Isparta 32 Spor: 2 - İnegölspor: 1
Bronckhorst: "Savaştık, mücadele ettik ama son dakika golüyle berabere kaldık"
Adana Demirspor’da başkan değişti