Karşıyaka, 3 maçta kalesini gole kapattı

Karşıyaka, TFF 3. Lig 1. Grup’ta bu sezon oynadığı ilk 3 maçında rakip fileleri 5 kez havalandırırken kalesinde ise gol görmedi.TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, ilk 3 hafta itibariyle gösterdiği performansla beğenileri toplam...

Karşıyaka, TFF 3. Lig 1. Grup’ta bu sezon oynadığı ilk 3 maçında rakip fileleri 5 kez havalandırırken kalesinde ise gol görmedi.
TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, ilk 3 hafta itibariyle gösterdiği performansla beğenileri toplamaya devam ediyor. Bu süreçte 2 galibiyet 1 beraberliğe imza atan yeşil-kırmızılılar, 7 puan toplayarak zirvedeki Bursaspor’un 2 puan gerisinde yer alıyor. Ligin ilk maçında Kırşehir FSK ile golsüz berabere kalan yeşil-kırmızılılar, daha sonra oynadığı Bulvarspor’u 3-0, 23 Elazığ FK’yı ise 2-0 mağlup etmeyi başardı. Böylece Karşıyaka, rakip fileleri 5 kez havalandırırken, bu maçlarda kalesini ise gole kapatmayı başardı.
İzmir ekibi, Bursaspor’la birlikte TFF 3. Lig 1. Grup’ta gol yemeyen iki takımdan birisi konumunda bulunuyor.
Öte yandan Karşıyaka, 29 Eylül Pazar günü Artvin Hopaspor’a konuk olacak. İzmir ekibi, kazanması halinde bu sezon üst üste ikinci deplasman galibiyetini almış olacak.

Spor Haberleri

Milli güreşçi Adar, şampiyonluk hikayesini anlattı
Halil Akkaş: “Liyakate dayalı bir federasyon inşa edeceğiz”
Alaşehirli sporculardan büyük başarı
Muğla’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri başladı
Kamu spor oyunlarında şampiyonlar belli oldu
Kayseri Yan Açık Saha’da yenileme çalışmaları sürüyor
Rektör Uzun’dan milli halterciye kutlama
Vali Çelik: "300 milyon liralık bir yatırım için son noktaya geldik"
Fenerbahçe, Union SG maçı hazırlıklarını sürdürdü
Arkas Spor’un CEV Challenge Kupası’ndaki maç takvimi açıklandı