Karşılıksız en büyük özveriyi sizler gösteriyorsunuz

AK Parti Merkez Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Vahap Erdem, Öğretmenler Günü nedeniyle bazı okullardaki öğretmenleri ziyaret ederek onların gününü kutladı.

MALATYA - AK Parti Merkez Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Vahap Erdem, Öğretmenler Günü nedeniyle bazı okullardaki öğretmenleri ziyaret ederek onların gününü kutladı.

“Sizin Eseriniz Olmaktan Gurur Duyuyorum” kartvizitiyle öğretmenlere çiçek veren Mimar Vahap Erdem, bütün öğretmenlerin geleceğin en büyük mimarı olduğunu söyledi.

Yeşilyurt İlçesi’ndeki bazı okulları ziyaret eden mimar Vahap Erdem, Okullarda  derslere girmeye hazırlanan öğretmenleri tek tek kutlayarak onlara çiçek taktim etti. Öğretmenlik Mesleğinin hiçbir maddi karşılığının olamayacağını belirten Erdem,” Bugün tüm başarıların temelinde öğretmenlerimiz vardır. Her şeyden önce iyi bir insan olarak yetişmemizin başlangıç noktasını öğretmenlerimiz oluşturuyor. Onlar büyük eserler ortaya çıkaran büyük insanlardır.  “dedi.

“KARŞILIKSIZ EN BÜYÜK ÖZVERİYİ SİZLER SERGİLİYORSUNUZ”

Öğretmenleri geleceğin mimarı olarak tanımladığını belirten Mimar Vahap Erdem sözlerini şöyle sürdürdü, ”Bugün burada sizin eseriniz olarak duruyorum. Sizin bana kattığınız harç bugün memleketim adına yapacağım güzel hizmetlerin harcı olacaktır. Karşılıksız en büyük özveriyi sizler gösteriyorsunuz. Kimseden bir şey beklemeden, öğrencilerinize tarifi imkansız azim ve başarı sunuyorsunuz.”

Erdem’in ziyareti sırasında çiçek takdim etmesinden duydukları mutluluk gözlerinden okunan öğretmenler ise, Mimar Vahap Erdem’e seçimde başarılar diledi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri