Karpuz gibi patlıcan

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde çiftçi Yavuz Erol tarafından yetiştirilen ve adeti yaklaşık 1,5 kilo gelen karpuz görünümlü patlıcan görenleri şaşırtıyor.Kemaliye’nin Çakırtaş köyünde çiftçi Yavuz Erol, 1 kilo 422 gram ağırlığında patlı...

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde çiftçi Yavuz Erol tarafından yetiştirilen ve adeti yaklaşık 1,5 kilo gelen karpuz görünümlü patlıcan görenleri şaşırtıyor.
Kemaliye’nin Çakırtaş köyünde çiftçi Yavuz Erol, 1 kilo 422 gram ağırlığında patlıcan yetiştirdi. Fenni gübre ve ilaç kullanmadan, tamamen organik olarak yetiştirdiği patlıcanların karpuz görünümlü olmasına kendisinin de inanamadığını kaydeden Erol, “Tarlama patlıcan ektim. Patlıcan fidelerini tamamen hayvan gübresi verdim. Kesinlikle fenni gübre ve ilaç vermedim. Organik olarak yetiştirdim. Her fidan bol miktarda patlıcan vermeye başladı. Patlıcanın bir tanesi 1 kilo 422 gram geliyor. Yetiştirmiş olduğum tohumların patlıcanları. Şu anda gelecek yıllarda yeniden yetiştirmek için bol miktarda tohumluk patlıcan bırakıyorum. Satışı Kemaliye ilçe merkezine giderek pazarda satıyorum” dedi.

Yaşam Haberleri

Kastamonu’da ele geçirilen 162 kasa küçük balık ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı
Muradiye’de 8 gündür kayıp yaşlı adamın cansız bedenine ulaşıldı
Gaziantep Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi projesinin inşaatı başladı
Kastamonu’da sağlıklarına kavuşan yaban hayvanları yeniden doğaya salındı
Genç Başkan hız kesmeden kentin sorunlarını tek tek gidermek için çabalıyor
Nilüfer’de can dostlar yeni yuvalarına kavuşuyor
Kızılcıkdere 4. Bağ Bozumu etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu
Niğde’de TARSİM Bilgilendirme Toplantıları düzenlendi
Atakum Belediyesi patili dostların yanında
Yaralı bulunan dağ keçisi tedaviye gönderildi