Karatepe’nin bozulan yolları yenileniyor

Kartepe’nin Karatepe Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sebebiyle bozulmaların meydana geldiği cadde ve sokaklarda üstyapı yenilenmesi yapılıyor.Kartepe ilçesi Karatepe Mahallesi’nin üstyapısı elden geçiriliyor. Altyapı çalışmaları sonr...

Kartepe’nin Karatepe Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sebebiyle bozulmaların meydana geldiği cadde ve sokaklarda üstyapı yenilenmesi yapılıyor.
Kartepe ilçesi Karatepe Mahallesi’nin üstyapısı elden geçiriliyor. Altyapı çalışmaları sonrası köy içi cadde ve sokaklardaki yollarda bozulmaların meydana geldiği Karatepe’de asfalt ve parke zemin yollar yenileniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar ile 5.5 kilometresi asfalt 2.5 kilometresi parke olan Karatepe’nin İzmit, Cumhuriyet, Karatepe ve Atatürk Caddeleri ile sokaklarında üstyapı komple yenilenecek. Karatepe İzmit Caddesinde terasman ve iyileştirme çalışmaları yapımına başlandı. Dolgu malzemeleri yerleştirilen zemin sağlamlaştırılırken zemin iyileştirme çalışmaları sonrasında plent miks temel ve asfalt serim çalışmaları yapılacak.

Yaşam Haberleri

Jandarma ekiplerinden kıyı kontrol denetimi
İç Anadolu’nun Karadeniz’e açılan kapısında renk cümbüşü
Şehir hayatından sıkıldı Çemişgezek’e yerleşip milyonlarca solucanla organik gübre üretmeye başladı
Tunca Nehri ’hurdalığa’ dönüştü
Çemişgezek’in her mevsime dirençli kış kavunu tezgahlardaki yerini aldı
Van Gölü’ne kaçak deşarj yapan Büyükşehir Belediyesi’ne ceza
Kahramanmaraş’ın güneyine yeni bağlantı yolu güzergahı
Gönüllü gençler ilkokul duvarlarını renklendirdi
Karagöl Tabiat Parkı ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor
Kuşadası Belediyesi kente yeni yollar kazandırmak için kesintisiz çalışıyor