Karaman’da asansör boşluğuna düşen kız çocuğu yaralandı

Karaman’da 12 yaşındaki bir kız çocuğu elektrik kesintisi nedeniyle duran asansörden çıkmaya çalışırken, boşluğa düşerek yaralandı.Olay, saat 15.45 sıralarında Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Yenikent Sitesi C Blok’ta meydana geldi. Ed...

Karaman’da 12 yaşındaki bir kız çocuğu elektrik kesintisi nedeniyle duran asansörden çıkmaya çalışırken, boşluğa düşerek yaralandı.
Olay, saat 15.45 sıralarında Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Yenikent Sitesi C Blok’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okul çıkışı kardeşi ile birlikte oturdukları siteye gelen 12 yaşındaki Z.Y., evlerine çıkmak için asansöre bindi. Hareket eden asansör yaşanan elektrik kesintisi sonucu 2. katta durdu. Yardım istedikleri site görevlileri tarafından kapısı açılan asansörden inmeye çalışan Z.Y., bir anda dengesini kaybetmesi üzerine yaklaşık 8 metre yükseklikten asansör boşluğuna düştü. İhbar üzerine adrese hemen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından düştüğü asansör boşluğundan kurtarılan kız çocuğu ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Siverek’te silahlı kavga: 5 yaralı
Elazığ’da trafik kazası sonrası iki taraf birbirine girdi
ABD’yi vuran Helene Kasırgası’nda bilanço artıyor: 20 ölü
Van’da el freni çekilmeyen araç şarampole yuvarlandı
Takla atan otomobil hurdaya döndü: Sürücü yaralandı
Sultanbeyli’de 15 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı
Kontrolden çıkan tır ağaçlık alana daldı, sürücü yaralandı
Zonguldak’ta 129 kişiye usulsüz rapor düzenlediği iddia edilen 3 kişi tutuklandı
Edremit’te zeytinlik alanda yangın
İsrail’in Beyrut saldırısında 2 kişi hayatını kaybetti