Kalp rahatsızlığı yaşayan adam engebeli araziden Sahil Güvenlik helikopteri ile kurtarıldı

Antalya’da kalp rahatsızlığı geçiren bir vatandaş, mahsur kaldığı engebeli araziden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopterle alınarak hastaneye kaldırıldı.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya’da kalp rahatsızlığı geçiren vatanda...

Antalya’da kalp rahatsızlığı geçiren bir vatandaş, mahsur kaldığı engebeli araziden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopterle alınarak hastaneye kaldırıldı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya’da kalp rahatsızlığı geçiren vatandaşın engebeli araziden helikopterle kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya paylaşımında, “Dün Antalya’da Adrasan-Likya yolu üzerinde bir vatandaşımız kalp rahatsızlığı yaşadı. Sahil Güvenlik Komutanlığımıza ait bir helikopter rahatsızlanan vatandaşımızı bilinci açık bir şekilde 112 Acil Sağlık ambulansına yetiştirdi. Vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Hastalanan vatandaşımızı hastaneye yetiştirmek için gece şartlarında ve rüzgarda büyük çaba gösteren Sahil Güvenlik ekibimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerine yer verdi.

Asayiş Haberleri

Aydın’ı dolandıran gençler, tutuklandı
25 yıl hapis cezasıyla arana şüpheli Didim’de yakalandı
Yatağan’da trafik kazası: 1 ağır yaralı
Bilecik’te otomobili çarptığı 2 yaya yaralandı
Polis, Anadolu Üniversitesi’nde 10 bin 200 öğrenciyi bilgilendirdi
Platonik aşk dehşetinde, zanlı adliyeye sevk edildi
Esenyurt’ta iki grup arasında kavga: Birbirlerine televizyonlarla saldırdılar
Avcılar E5’te ortalığın savaş alanına döndüğü olayda ağır yaralanan şahıs hastanede hayatını kaybetti
Karabük’te trafik kazası : 1 yaralı
530 bin TL’lik vurguna polis darbesi