Kalp hastası 1,5 yaşındaki çocuk sağlığına kavuştu

Denizli’de kalbinde hem delik olan hem de sol kulakçığa açılması gereken damarları sağ kulakçığa açılan 1,5 yaşındaki Hasan Mert Özel Denizli Cerrahi Hastanesinde sağlığına kavuştu.Denizli’de Özel Denizli Cerrahi Hastanesi doktorlarınd...

Denizli’de kalbinde hem delik olan hem de sol kulakçığa açılması gereken damarları sağ kulakçığa açılan 1,5 yaşındaki Hasan Mert Özel Denizli Cerrahi Hastanesinde sağlığına kavuştu.
Denizli’de Özel Denizli Cerrahi Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Ahmet Baltalarlı’ya başvuran 1,5 yaşındaki Hasan Mert Kaya’nın ailesi çocuklarında yaşanan rahatsızlıkları anlattı. Yapılan tetkiklerin sonucunda minik Hasan Mert’in kalbinde delik olduğu ve de sol kulakçığa açılması gereken damarları sağ kulakçığa açıldığı belirlendi. Özel Denizli Cerrahi Hastanesinde tedavi altına alınan minik çocuk başarılı operasyonla sağlığına kavuştu. Hem kalbindeki delik hem de damarlarında ki problem düzeltilen minik Hasan Mert, ameliyatın ardından sağlık durumu hızla iyileşti ve taburcu edildi.

Sağlık Haberleri

Sahada çalışan personele ’Anne Sütü Eğitimi’ verildi
Başkan Özel, “hasta nakil ambulansı” için biriken parayı açıkladı
Çanakkale’de ambulans helikopter göreve başladı
Anne sütünün önemini anlattılar
Antalya’da sağlık sorunlarına etkin çözüm
Terapi eğitimi verilen sokak köpekleri, hastalara ümit oluyor
Tunceli’ye atanan 6 uzman ve 45 pratisyen hekim göreve başladı
Çocukların şiddete şahit olması nesiller arası travmaya sebep oluyor
Doktor Şimşek: “Emziren annelerde meme ve yumurtalık kanseri riskinde de azalma gözlemleniyor”
Canlı duvarlara, çocuk hasta ve yakınlarından yoğun ilgi