KALEFEST Karakucak Güreş Müsabakaları yapıldı

Kırıkkale’de, KALEFEST-2024 etkinliklerinde 261 sporcunun katılımıyla Karakucak Güreş Müsabakaları yapıldı.Kırıkkale Valiliği himayelerinde kurumlar arası koordinasyonla kamu kaynağı kullanılmadan düzenlenen KALEFEST-2024 tüm hızıyla s...

Kırıkkale’de, KALEFEST-2024 etkinliklerinde 261 sporcunun katılımıyla Karakucak Güreş Müsabakaları yapıldı.
Kırıkkale Valiliği himayelerinde kurumlar arası koordinasyonla kamu kaynağı kullanılmadan düzenlenen KALEFEST-2024 tüm hızıyla sürüyor. Etkinliklerin 5’inci gününde büyükşehir parkı alanında Karakucak Güreş Müsabakaları yapıldı. Müsabakalara minikler, yıldızlar, büyükler orta, başaltı ve başpehlivan kategorisinde toplamda 261 sporcu katıldı. Başpehlivanlık müsabakasında rakiplerini yenen Murat Özkan ve Şevki Okcanoğlu, finalde karşı karşıya geldi. Yaklaşık 20 dakika süren müsabakada Özkan, rakibine bir kez daha üstünlük kurarak başpehlivan oldu. Rıza Yıldırım ise üçüncülüğü elde etti.
Vali Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, dereceye giren sporcuların madalyalarını takdim etti.

Spor Haberleri

Bodrum FK’nın mutlu günü
Galatasaray Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi
Elazığ TSO Başkanı Alan’dan Elazığspor’a prim
Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı kendi evindeki ilk Sultanlar Ligi maçını 3-0 kazandı
Bursaspor moral yemeğinde bir araya geldi
Nilüfer Belediyespor zirve yürüyüşünü sürdürüyor
Dursun Özbek: "Florya projesi için kimsenin endişesi olmasın"
Galatasaray’da yönetim kurulu ibra edildi
Galatasaray Spor Kulübü Yıllık Olağan Genel Kurulu Toplantısında, yönetim kurulunun faaliyetleri oy çokluğu ibra edildi.
Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü